Στο «ψυγείο» ο Βάντερσον

Η διοίκηση του Απόλλωνα καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Βάντερσον.

Μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Ζάκυνθο ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης και ο Βάντερσον είχαν κάνει κοινή εμφάνιση στη συνέντευξη Τύπου και τόνιζαν ότι γελούσαν με όσα είχαν γραφτεί για υποτιθέμενο μεταξύ τους επεισόδιο. Τότε, ο Βραζιλιάνος είχε μπει ως αλλαγή και είχε βοηθήσει στην ανατροπή με ένα γκολ.

Λίγες ημέρες μετά το όνομα του Βάντερσον επανέρχεται στο προσκήνιο, όμως όχι για αγωνιστικό λόγο. Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός από την Τετάρτη (14/10) πήρε εντολή να προπονείται μόνος του μέχρι να αποφασίσει η διοίκηση για το μέλλον του. Και αυτό γιατί ο ίδιος φέρεται να εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν ήταν βασικός στο ματς με τον Αχαρναϊκό.

Τα σενάρια στη Ριζούπολη θέλουν τον 21 ετών επιθετικό να επιθυμεί την αποχώρηση από τον Απόλλωνα, προκειμένου να πάει στον Άρη, όμως θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν η ΠΑΕ συναινέσει. Έτσι, τις προσεχείς ημέρες θα φανεί ποια θα είναι η κατάληξη με την περίπτωσή του και αν η διοίκηση αποφασίσει να πάρει κάποια θέση. Όλα, πάντως, δείχνουν ότι ο Βάντερσον θα μείνει εκτός αποστολής στα προσεχή παιχνίδια με την ελπίδα ότι θα συνετιστεί.

Last modified onΠέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 01:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep