«Δεν έπρεπε να ακυρωθεί»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στάθηκε στο γκολ που ακυρώθηκε και τις πολλές τελικές προσπάθειες που είχε ο Απόλλων στο πρώτο ημίχρονο.

Τον ρόλο του φαβορί για την άνοδο αποδέχθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά. Παραλληλα τόνισε πως η ομάδα του μπαίνει για να κερδίζει σε κάθε ματς. Όπως δήλωσε στον ΟΤΕ:

«Σε όποιο γήπεδο και να πάμε θα παίξουμε για τη νίκη. Κάναμε έξι τελικές, μας ακυρώθηκε ένα γκολ σε μια φάση που όπως μας είπαν δεν έπρεπε να είχε ακυρωθεί. Έπρεπε να σκοράρουμε στο παιχνίδι για να κερδίσουμε, δεν το καταφέραμε παρότι το προσπαθήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, εκτός από τα τελευταία λεπτά που το παιχνίδι πήγε στη δύναμη».

Η νίκη του ΑΟ Χανίων στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη σας θορύβησε;

«Ξέρουμε πως όλα τα φετινά παιχνίδια θα είναι πιθανά για εκπλήξεις και για όλα τα αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να φτάσουμε σε ένα επίπεδο και να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όλη μας την ενέργεια και να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Στη συνέντευξη Τύπου λίγο αργότερα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε δει τον αντίπαλο από το προηγούμενο παιχνίδι του. Ξέραμε και την έδρα των Χανίων. Μία καινούργια ομάδα με πολύ διάθεση για να κάνει μία καλή πορεία. Προσπαθήσαμε να έχουμε κατοχή μπάλας και κυρίως το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν κινδυνέψαμε εκτός από τη φάση του δοκαριού. Βάλαμε ένα γκολ που δεν ξέρω γιατί ακυρώθηκε, θα το δούμε. Πιστεύω ότι η φάση δεν υπάρχει. Μετά τη φάση σφύριξε ο διαιτητής, όταν ο Βάντερσον εκτελούσε. Εμείς πιστεύουμε ότι η φάση ήταν καθαρή. Δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στο διάστημα που είχαμε κατοχή μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο. Πήγε το παιχνίδι στη δύναμη, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Από τη στιγμή που δεν σκοράραμε κοιτάξαμε να μην δεχτούμε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Πήραμε ένα αποτέλεσμα σε μία έδρα που θέλαμε να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε ήρεμα, πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Συμμετέχουμε σ' ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ανταγωνιστικές ομάδες. Πουθενά δεν είναι κάτι εύκολο. Τα φαβορί πρέπει να αποδεικνύονται στο γήπεδο. Η σταθερότητα μίας ομάδας και η ποιότητά της πιστεύω ότι θα οδηγήσει την ομάδα στον στόχο. Να δώσω συγχαρητήρια και στον συνάδελφο, καλή συνέχεια. Είναι ανταγωνιστική ομάδα τα Χανιά».

Last modified onΤρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 02:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep