Κανένα θέμα Βάντερσον, Βοσνιάδη

Εκνευρισμός στον Απόλλωνα Σμύρνης για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί επεισοδίου μεταξύ των δυο – Υπολογίζεται κανονικά για την πρεμιέρα ο παίκτης

Μεγάλη έκταση χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει αφορμή φαίνεται πως πήρε το πειθαρχικό παράπτωμα του Βάντερσον στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα, από την πλευρά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αλλά και του Αλέκου Βοσνιάδη υπάρχει εκνευρισμός εξαιτίας των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας κι έκαναν λόγο για φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δυο. Ανύπαρκτο λοιπόν χαρακτηρίζουν το «επεισόδιο» οι «κυανόλευκοι» επισημαίνοντας πως ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά από τον έμπειρο τεχνικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όσο για το τι πραγματικά έγινε, το… πειθαρχικό παράπτωμα του Βάντερσον είναι πως στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου στο φιλικό του Βόλου ύστερα από χτύπημα που δέχτηκε δεν εμφανιζόταν όσο συγκεντρωμένος θα έπρεπε στο ματς. Έτσι, ο Βοσνιάδης αποφάσισε να τον αντικαταστήσει και να του επιβάλει πρόστιμο, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα παραπάνω. Μάλιστα, οι σχέσεις των δυο αντρών συνεχίζουν να είναι άριστες και ο άσος των «κυανόλευκων» υπολογίζεται κανονικά για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ζάκυνθο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep