Deal με Κονέ

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Εμάνουελ Κονέ. Επισημοποιήθηκαν τρία φιλικά.

Βελτιωμένη πρόταση στον Εμάνουελ Κονέ κατέθεσε ο Απόλλων και τον ενέταξε στο δυναμικό του. Μεταξύ της διοίκησης και του 29χρονου μέσου από την Ακτή Ελεφαντοστού υπήρχε διαφορά στο οικονομικό, όμως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατέθεσε καλύτερη προσφορά και όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή: «Υπάρχει deal». Ο 14 φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού σε δύο σεζόν με τον Λεβαδειακό είχε απολογισμό 48 συμμετοχές και 11 τέρματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου (29/08) ο Αφρικανός μέσος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Σε ό,τι αφορά στα φιλικά, η ΠΑΕ επισημοποίησε τα τρία τεστ με Κηφισιά, Καλλονή και Πανιώνιο:

Τρεις ακόμα φιλικοί αγώνες οριστικοποιήθηκαν για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Κηφισιάς στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στις 18:00 καθώς ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, ματαιώθηκε.

Το Σάββατο, 5 Σεπετμεβρίου 2015, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στην Μυτιλήνη την Καλλονή. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00.

Τέλος, την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015, αντίπαλος του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι ο Πανιώνιος, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης».

Last modified onΚυριακή, 30 Αύγουστος 2015 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep