Επιστροφή Μονεμβασιώτη και αποφάσεις

Σε διαβουλεύσεις βρίσκονται στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και τις προσεχείς ημέρες θα προγραμματίσουν τα επόμενα… βήματά τους

Άσχημα ήταν τα… μαντάτα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η απόφαση της οποίας ήταν αρνητική για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η υπόθεση πλέον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο για τους «κυανόλευκους» που δεν θέλουν να προβούν σε βεβιασμένες κινήσεις. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης βρίσκεται εκτός Αθηνών, κάτι που αναστέλλει τις όποιες αποφάσεις στην ομάδα και με την επιστροφή του αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Συνεπώς το πιθανότερο είναι πως μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει αποσαφηνιστεί στις τάξεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» η στάση που θα τηρήσει η ομάδα στο εξής, ύστερα από τις απαραίτητες διαβουλεύσεις στο εσωτερικό της.

Τέλος, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ για τον χαμό της συζύγου του παλαίμαχου πορτιέρο της ομάδας, Τάκη Παντέλη. Αναλυτικά αναφέρεται: «H ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τα θερμά συλληπτήρια της στον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ομάδας μας και σημερινό προπονητή τερματοφυλάκων του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης, Τάκη Παντέλη, για τον άδικο χαμό της συζύγου του Ελένης Βαλτετσιώτη. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 στις 10:00 από το Πρώτο Νεκροταφείο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep