Με ανατροπή ο Απόλλων

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου σε φιλικό με βραβεύσεις.

Στο «Παντελής Μαγουλάς» δοκιμάστηκε την Πέμπτη (13/08) ο Απόλλων και έφυγε νικητής από το φιλικό με τη Νίκη Βόλου με 2-1 και, μάλιστα, με ανατροπή. Ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης τιμήθηκε για την προσφορά του στη θεσσαλική ομάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι σήκωσε την κούπα της ανόδου με... καθυστέρηση ενός χρόνου! Εκτός αυτού, όμως τιμήθηκαν και οι Γκότοβος, Ψιάνος, Τζιώρας, Ταΐρης, Αποστολίδης, Δεληζήσης και Παπαθανασίου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25' με σουτ του Κρεββατά και έπειτα από αδράνεια στην άμυνα των Κύργια, Δεληζήση. Στο δεύτερο 45λεπτο και παρά τις πολλές αλλαγές η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε στην ανατροπή. Συγκεκριμένα, στο 47' ο Κρητικός βρήκε δίχτυα μετά από ασίστ του Βάντερσον και 10 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γάλλου Παρπέξ να σκοράρει με δυνατό σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε ένα τρίτο τέρμα, αλλά ο Τζιώρας από πολύ καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 76'.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Ευθυμίου (29' Καρατάσιος), Μέτσε (65' Πασκούλεφ), Αζίζ (52' Μπαλαράμπε), Ταουσιάνης, Κανελλόπουλος, Κρεββατάς (65' Αποστολίδης). Έπαιξαν και οι: Κόλα, Γεωργιάδης

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης (46' Αποστολίδης), Ψιάνος, Γκόλιας (46' Βαλεριάνος), Κύργιας (46' Γκότοβος), Δεληζήσης, Φατιόν (46' Πάνος, 60' λ.τρ. Λαγός), Παρπέξ (74' Συμελίδης), Φαρινόλα (46' Μίλιεβιτς), Κρητικός, Βάντερσον (74' Καλλέργης), Τζιώρας (79' Φουκαράς).

Last modified onΠέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep