Προτάσεις από Κύπρο για Σουάνη

Ο Δημήτρης Σουάνης έκανε γνωστό ότι εξετάζει δύο προτάσεις από την Κύπρο.

Ελεύθερος μένει στο τέλος του μήνα από τον Απόλλωνα ο Δημήτρης Σουάνης και το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Ο ίδιος, πάντως, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα «dailygoal» και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Παγανόπουλο τόνισε μεταξύ άλλων ότι έχει δύο προτάσεις από την Κύπρο, εκ των οποίων η μία είναι δελεαστική.

Ο επιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σημείωσε σχετικά με το μέλλον του:
«Αν τα φέρει έτσι ο Θεός και μείνω στο Απόλλωνα, τότε θα του αποδείξω τι πραγματικά μπορώ να προσφέρω και αυτό διότι είμαι πλέον απολύτως υγιής. Επισήμως, έχω δύο προτάσεις στα χέρια μου από την Κύπρο, η μία να σου πω την αλήθεια με δελεάζει αρκετά. Πρέπει να περιμένω, όμως γιατί το μυαλό μου είναι εδώ και στην Σούπερ Λιγκ».

Σε ό,τι αφορά στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και αν ο ίδιος θεωρεί ότι με δύο ομίλους θα είναι καλύτερο, ήταν σαφής:
«Ένας όμιλος είναι καλύτερος φυσικά και πιο ανταγωνιστικός. Δεν γίνετε πάντα να σκεφτόμαστε να βολέψουμε τους πάντες στην Ελλάδα. Αν δεν αντέχεις, πέφτεις. Αν μπορείς να αντεπεξέλθεις παίρνεις την θέση αυτού που δεν άντεξε. Όχι άλλες, μεσοβέζικες λύσεις».

Last modified onΤρίτη, 23 Ιούνιος 2015 23:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep