«Σπουδαία νίκη»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αρκέστηκε στα συγχαρητήρια προς τον Ηρακλή.

Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Ηρακλή ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης ανεφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια ομάδα που επανήθλε εκεί που έπρεπε να είναι. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ και καλή επιτυχία την επόμενη χρονιά. Ελπίζω να μη ξαναγίνουν λάθη στην ομάδα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αλέκου Βοσνιάδη.

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη που μας έδωσε την τρίτη θέση. Είχαμε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά μας. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε με τον Ανγκούλο και στη συνέχεια περιορίσαμε τον Ηρακλή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τη χρονιά την Τετάρτη.

Υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί για την άνοδο. Ο Ηρακλής και η ΑΕΚ είχαν μεγάλο προβάδισμα. Κάναμε εξαιρετική πορεία αλλά το ίδιο και ο Ηρακλής και η ΑΕΚ. Όταν ο Ηρακλής κέρδισε την ΑΕΚ και τον Βόλο κάπου εκεί τελειώσε. Και πάλι συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την άνοδο».

Ο Χρήστος Τζιώρας είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την άνοδο. Είναι μια τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία», ήταν η αρχική δήλωση του παίκτη του Απόλλωνα ο οποίος συνέχισε, «Συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι μετά την αποβολή του Γεωργίου και στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε. Βλέπουμε τη συνέχεια και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Εμείς αυτό που ήταν να κάνουμε το κάναμε και με το παραπάνω».

Πηγή: bluearena.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep