«Από τις καλύτερες εμφανίσεις μας»

Ο Απόλλων δύσκολα θα χάσει πλέον την 3η θέση, σύμφωνα με τον προπονητή της Αλέκο Βοσνιάδη.

Μετά το 3-1 σε βάρος της ΑΕΛ ο προπονητής του Απόλλωνα Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε:

«Μια ακόμη νίκη για μας, νομίζω δικαιούμασταν το αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Βγήκαν αυτά που σχεδιάσαμε, αλλάξαμε το σχηματισμό μας, παίξαμε με δύο φορ. Εκμεταλλευτήκαμε το αρχικό μούδιασμα του αντιπάλου και πετύχαμε δύο γκολ σε στημένες φάσεις, παρόλο που κάναμε λάθος και δεχθήκαμε τέρμα λίγο πριν από το ημίχρονο. Εν συνεχεία ευτυχήσαμε να βάλουμε και τρίτο τέρμα, αλλά μετά πιστεύω ότι δεν ήμασταν καθόλου προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να ανοίξουμε περισσότερο το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, είναι πολύ κοντά το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος. Δείχνουμε αυτή τη στιγμή ότι κρατάμε την τρίτη θέση, έχουμε και την ισοβαθμία απέναντι στον αντίπαλο, που παίζαμε σήμερα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Λάρισα και στο συνάδελφο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο, που μας συμπαραστέκεται, αλλά κάποιες στιγμές ξεφεύγει και ενώ έχουμε σχεδιάσει κάποιες στιγμές να πιέζουμε, κάποιες να δίνουμε γήπεδο και να περιμένουμε να κάνει λάθος ο αντίπαλος, φωνάζει να βγούμε μπροστά.

Δεν χρειάζεται, έχουμε δώσει κατευθύνσεις, ας υποστηρίζει μόνο, γιατί το «βγείτε μπροστά, βγείτε μπροστά» μόνο πρόβλημα μπορεί να μας δημιουργήσει. Είναι κάτι που μπορεί να μπερδέψει… Τους θέλουμε δίπλα μας, αλλά τα τεχνικά τα δίνουμε εμείς, γιατί εμείς δουλεύομε όλη την εβδομάδα και σχεδιάζουμε την ομάδα. Ευχαριστούμε λοιπόν, τον κόσμο που μας βοηθάει. Θα είμαστε όπως πρέπει για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση μέχρι το τέλος».

Σε ερώτηση αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση στα πλέι οφ, απάντησε:

«Με εξαίρεση ένα παιχνίδι με την Παναχαϊκή, που απαγορεύεται να το πάθουμε αυτό ήμασταν καλοί, ίσως και την πρώτη αγωνιστική εδώ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μπορεί αυτή η νίκη να φαντάζει καλύτερη, αλά είμαι γενικότερα ευχαριστημένος με εξαίρεση το ματς στην Κόρινθο, που την πατήσαμε. Ήταν ξεκάθαρα από την αρχή τα δύο φαβορί, πήγαν γρήγορα στην εξασφάλιση. Ναι, ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μας η σημερινή.

Κακιές ημέρες υπάρχουν συσπειρωμένοι ήμασταν και είχα πει από νωρίς ότι η ομάδα θα μπορεί στα πλέι οφ να παίρνει αποτελέσματα. Είμαστε μια ομάδα που έπαιξε στα ίσα όλες τις ομάδες. Πετύχαμε τα αποτελέσματα, ήμαστε γενικά ευχαριστημένοι και σαν εικόνα και σαν συγκομιδή».

 

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 02:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep