Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει γκολ στη ρεβάνς

Ο Απόλλων έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό, αφού αξιοποίησε μόνο το ένα από τα δύο πέναλτι που πήρε.

Στην Ριζούπολη ο διαιτητής Στυλιαράς έδειξε τρεις φορές το σημείο του πέναλτι και χρησιμοποίησε πολλές φορές τις κάρτες του με αποτέλεσμα το παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ του Απόλλωνα και του Λεβαδειακού να μην βρει ποτέ ρυθμό και οι δύο ομάδες να μείνουν στο 1-1 που αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς τους για την ερχόμενη Τρίτη (27/1 - 17:15) στην Βοιωτία.

 Βάντερσον κέρδισε δύο πέναλτι από τους αντιπάλους του, ένα σε κάθε ημίχρονο, αλλά το δεύτερο που ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος το έστειλε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία της ομάδας της Βοιωτίας. Η εκτέλεση στο πρώτο (12') ήταν αρκετά καλή από τον Καραδέμητρο και κατέληξε στην εστία, ενώ μόλις οκτώ λεπτά αργότερα (20') ήταν η σειρά των «πράσινων» να πάρουν πέναλτι σε χέρι του Κοτσώνη. Σε αυτό ευστόχησε ο Μιλιάζες με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.

Η συνέχεια είχε πολλά μαρκαρίσματα, κίτρινες κάρτες και νεύρα με αποτέλεσμα ότι υπάρχει από το δεύτερο ημίχρονο να είναι το χαμένο πέναλτι του Βάντερσον στο 55ο λεπτό και ένα σουτ από τον ίδιο μερικά λεπτά αργότερα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, επεδή ο Άρσιτς στο ντεμπούτο του είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88ο λεπτό επειδή έπεσε στην περιοχή για πέναλτι.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Σέτι (46' Ψιάνος), Χατζής, Λίτσης, Γεωργίου (82' Κύργιας), Κοτσώνης, Καραδέμητρος (70' Βασιλαντωνόπουλος), Άρσιτς, Κυβελίδης, Βάντερσον. 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Σκέμπης, Μάγκας, Σάντσεθ, Σοτέλο, Πίντερ (46' Τομάς), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεφ (68' Βούκσεβιτς), Μιλιάζες, Γκαρσία, Μπουσταμάντε (58' Μάντζιος).

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Ζυγούρης (Αιτ/νίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
12' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Καραδέμητρος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα σε ανατροπή του Βάντερσον μέσα στην περιοχή από τον Μάγκα.
20' ΓΚΟΛ 1-1 Ο Μιλιάζες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Λεβαδειακός σε χέρι του Κοτσώνη σε σέντρα του Ορτέγκα
55' ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο Βάντερσον εκτέλεσε άσχημα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Μιλιάζες
88' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Άρσιτς του Απόλλωνα επειδή έπεσε μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού για να πάρει πέναλτι.

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep