Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Βοσνιάδη η προπόνηση

Η αποστολή του Απόλλωνα για το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Στη 19άδα του Απόλλωνα για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (21/01, 19:30) απέναντι στον Λεβαδειακό συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Λίτσης, Άρσιτς. Αντίθετα, ο Ανγκούλο που είναι ανέτοιμος έμεινε εκτός όπως επίσης ο ασθενής Λαγός.

Απών λόγω ίωσης από την τελευταία προπόνηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης και έτσι το πρόγραμμα εκτέλεσαν οι συνεργάτες του.

H αποστολή: Πασάι, Πίτκας, Αλίπιο, Άρσιτς, Βάντερσον, Σέτι, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Γκόλιας, Ηρακλής, Καραδέμητρος, Κοτσώνης, Κυβελίδης, Κύργιας, Λίτσης, Ντούνης, Χατζηζήσης, Χατζής, Ψιάνος.

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια της αναμέτρησης Κυπέλλου, η ΠΑΕ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της:

Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (Τετάρτη, 21/1/2015, 19:30) για την 1η αγωνιστική ημέρα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 17:30. Οι φίλαθλοι του Λεβαδειακού που θα προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6 ενώ εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 3 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Οι τιμές:

Θύρα 1Α: 10 ευρώ

Θύρα 1Β: 10 ευρώ - 5 μειωμένο

Θύρα 2Α: 10 ευρώ

Θύρα Ε (κεντρική): 20 ευρώ

Θύρα 6 (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ».

Last modified onΤρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep