Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα μηνύματα Βοσνιάδη

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τον νέο Απόλλωνα και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς, ζητώντας στήριξη.

Τη συμπεριφορά των οπαδών από το 46' έως το 60' ζήτησε ο Αλέκος Βοσνιάδης και όχι αυτή μετά το 10' του αγώνα με την Επισκοπή, όπως τόνισε μετά τη νίκη (1-0) στο ματς της Κυριακής (11/01). Σημείωσε ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έβγαλε μάτια, αλλά είχε πλάνο, πάθος και μαχητικότητα. Αναλυτικά δήλωσε:

«Μια σπουδαία νίκη, τρεις πόντοι, που μετράνε. Με καλή παρουσία, με μεγάλη διάθεση, χωρίς να αγχωθούμε. Πολλοί θεωρούσαν το ματς εύκολο, αλλά σήμερα κατάλαβαν ότι αν δεν προσέξεις μπορούν να σου έρθουν αποτελέσματα, που δεν φαντάζεσαι. Έτσι, θα συνεχίσουμε. Αυτός είναι ο νέος Απόλλων. Μαχητικότατος με υπομονή, με παίκτες νικητές. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό θα επιδιώξουμε.

Και θέλω να πω για τον κόσμο του Απόλλωνα. Ο κόσμος έρχεται για να χαρεί τις νίκες του και τις εμφανίσεις του και πρέπει να βρίσκεται δίπλα του και όχι από το δέκατο λεπτό απέναντί μας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, να έρθουν πλάι πλάι στην ομάδα. Θα είναι πάντα μια μαχητική ομάδα, δεν θα είναι κρύα για να μπορεί να κατακτάει τους βαθμούς και να είναι στο στόχος της, που αρχικά είναι η τριάδα.

Αυτοί που διαρρέουν εντυπώσεις και θεωρούν… Απόλλων είσαι και τα έχεις όλα εύκολα είναι λάθος, ας το έχουν στο μυαλό τους να έρθουν να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών, που είναι μεγάλη. Και στο τέλος να έχουμε πετύχει τομ στόχος μας και να έχουμε και καλό πρόσωπο. Δεν μπορεί από το δέκατο λεπτό να βρισκόμαστε απέναντι σε ποδοσφαιριστές. Όλοι μαζί θα φτάσουμε στη νίκη και εμείς, αν θέλετε τους θέλουμε όλους, όπως ήταν στο χρονικό διάστημα 46 - 60!.

Εγώ έχω κάποιους πάντα, που με… συμπαθούν λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει, να κάνουν προσπάθεια και να είναι δίπλα στην ομάδα, να κοιτάξουν να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές. Η εικόνα μας είναι αυτή. Άλλαξαν λίγο τα σχέδιά μας, λόγω της αρρώστιας του Λαγού. Είναι σημαντικός παίκτης για μας στην ανάπτυξή μας. Με την είσοδο και του Κυβελίδη και τη μετατόπιση του Φαρινόλα κάναμε πολλές φάσεις, μεγάλη προσπάθεια και κάποια στιγμή ήρθε το γκολ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, εύχομαι ο κόσμος να είναι δίπλα μας».

Για το αν τον ικανοποίησε η εμφάνιση: 

«Με τα δεδομένα που έχω ήταν μία καλή εμφάνιση. Είχαμε στόχο να διασπάσουμε την άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τα προβλήματα της Επισκοπής. Παίζει, όμως και ο αντίπαλος. Το γήπεδο είναι κακό και μας δυσκολεύει στην ανάπτυξη και στις συνεργασίες. Βάσει των δεδομένων είχαμε καλή παρουσία και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι.

Μου άρεσε που είχαμε μαχητικότητα και διάθεση. Δεν είπα ότι παίξαμε εκπληκτικά. Προσπαθήσαμε να περάσουμε τους στόχους μας. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε διάθεση και στόχο να φορτώσουμε τη δεξιά πλευρά, με τον Φαρινόλα να μπαίνει 50 φορές. Αν πήγαινε σωστά η μπάλα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Ήμασταν πολύ μαχητικοί και δεν είχαμε άγχος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και το πλάνο δεν ξέφυγε από αυτά που είπαμε. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους όχι».

Για το αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό σε περίπτωση που δεν ερχόταν η αποβολή:

«Γιατί να το αποκλείουμε αυτό; Αν μας δίνεται αυτό το πλεονέκτημα θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε. Δεν πήγαμε από το πλάι; Δεν βγάλαμε τον Χατζηζήση, τον Γκόλια; Δεν μπήκε ο Βάντερσον να κάνει ενέργειες; Δεν γύρισε 10 φορές ο Φαρινόλα; Υπάρχει και ένας αντίπαλος που θα κλείσει χώρους. Είχε κορμιά στην άμυνα και καλά οργανωμένος αμυντικά... Αν παρεβλέπουμε εμείς τον αντίπαλο, τότε να το αλλάξουμε. Εύχομαι από το επόμενο ματς και να ικανοποιούμε τον κόσμο και να τον έχουμε δίπλα μας».

 

 

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 22:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep