Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις...»

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία με τον Αχαρναϊκό δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Καλούς δέκτες χαρακτήρισε τους παίκτες του ο Αλέκος Βοσνιάδης και δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία απέναντι στον Αχαρναϊκό. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε ένα γήπεδο που δεν μπορούσαμε να παίξουμε ορθόδοξα. Αναγκαστικά το ματς πήγε σε προσωπικές μονομαχίες και δύναμη. Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Αχαρναϊκό να είναι καλύτερος στο δεύτερο. Από τη στιγμή που δεν μπήκε γκολ είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια, γιατί δεν μπορούσαμε να παίξουμε με τον τρόπο που μπορούμε. Αλλάξαμε τη φιλοσοφία μας, πήγαμε σε ένα παιχνίδι προς την περιοχή του αντιπάλου, γιατί δεν μπορούσαν να βγουν συνεργασίες, δεν μπορούσαμε να δώσουμε πλάτος και δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε. Αναγκαστικά πήγαμε με αυτό τον τρόπο, ώστε από εκεί να προκύψουν φάσεις.

Είναι ένας δύσκολος βαθμός. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις θα πάρεις τον πόντο που θα είναι σημαντικός για τη συνέχεια. Εύχομαι καλή συνέχεια και στον Αχαρναϊκό να πετύχει τον στόχο του. Το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο για μας φέτος. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία, καλύτερο ποδόσφαιρο με περισσότερο κόσμο».

Για το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του:

«Είναι σημαντικό για μας. Και στο προηγούμενο η ομάδα μπήκε με δύναμη. Είναι κάτι που επιμένουμε και θέλουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Είμαι 4,5 μέρες στην ομάδα, έχουμε δώσει δύο ματς, έχουμε κάνει τρεις προπονήσεις και είναι σημαντικό που οι ποδοσφαιριστές είναι καλοί δέκτες και ό,τι λέμε το βγάζουν στο γήπεδο. Ελπίζουμε σε καλύτερες εμφανίσεις, με περισσότερη κατοχή και καλύτερα αποτελέσματα».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014 00:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep