Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας»

Ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει τον Απόλλωνα ακόμα πιο θεαματικό.

Για την έως τώρα πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα, τον Ιγκόρ Ανγκούλο και το μεγάλο φαβορί που είναι η ΑΕΚ μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σε συνέντευξή του στον NOVAΣπορ Fm 94,6 είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε ομοιογενές σύνολο. Έχουμε βλέψεις να μπούμε μέσα στην τριάδα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε ότι του χρόνου θα είμαστε στην Super League. Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα, αλλά όχι και με το θέαμα. Έχουμε την τύχη να έχουμε καλά παιδιά στην ομάδα και η συνεργασία είναι αγαστή. Ο πρόεδρος βοηθάει πολύ και είναι σωστός στις υποχρεώσεις του».

Για τον επιθετικό του Απόλλωνα, Ιγκόρ Αγκούλο:

«Τον γνωρίζαμε από την Κύπρο και είναι ένας από αυτούς που μας βοηθάν. Το θέμα είναι ότι η συνεργασία όλων στην ομάδα είναι καλή και πιστεύω ότι θα παραμείνει και όταν θα έρθουν κακά αποτελέσματα».

Για τη Football League:

«Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ο βαθμός δυσκολίας έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολύ ιστορικές ομάδες στην κατηγορία. Το επίπεδο της ΑΕΚ είναι πολύ υψηλό και την μια θέση θεωρώ ότι θα την πάρει η ΑΕΚ. Είναι ψυχοφθόρο να μπεις στα play-off και να δώσεις επιπλέον παιχνίδια στη συνέχεια».

Για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα:

«Η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη. Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε παιχνίδι με μια καλή ομάδα που έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η Καλλιθέα δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες. Υπερείχε, αλλά δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες. Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο. Πετύχαμε το πρώτο γκολ που ήταν εντυπωσιακό και πήρε τα πάνω της η ομάδα. Η θέση της Καλλιθέας είναι πλασματική και θεωρώ ότι σύντομα θα πάρει καλά αποτελέσματα».

Last modified onΤρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep