Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μαζευόμαστε όλοι και αποφασίζω εγώ»!

Ο Στράτος Γιδόπουλος παρουσιάστηκε και έστειλε μήνυμα ότι θα κάνει ο ίδιος κουμάντο στον Απόλλωνα.

Ως αυτοσκοπό χαρακτήρισε την άνοδο του Απόλλωνα ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (08/10) από την ΠΑΕ και τόνισε ότι εκείνος πλέον θα κάνει κουμάντο εκτός αγωνιστικού χώρου. Σημείωσε για τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Κοτταρά ότι: «έχουν τελειώσει οι τίτλοι γενικός διευθυντής, θα δούμε τι θα κάνει» και έστειλε... δημοκρατικό μήνυμα «θα μαζευόμαστε όλοι και θα αποφασίζω εγώ».

Αρχικά ο Γιδόπουλος είπε:

«Εκτιμώ τον πατέρα Μονεμβασιώτη, ο οποίος με προέτρεψε να ασχοληθώ και να είστε σίγουροι για κάτι. Εάν με φώναζε και μου έλεγε, ανέλαβα θέλω 2,3 χρόνια να χτίσουμε ένα υπόβαθρο και να διατηρήσουμε την ομάδα στη Β' Εθνική θα του έλεγα όχι, δεν θέλω να ασχολούμαι. Έχω αποκλειστικό σκοπό και όραμα. Αυτοσκοπός είναι η άνοδος. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνατότητες αν και θα πρέπει να καταλάβετε ότι δημιουργήθηκε εκ των ουκ άνευ. Όλοι είναι καινούργιοι. Παρακολουθώντας όλα τα φιλικά διαπίστωσα θεαματική βελτίωση. Σιγά σιγά ανεβαίνει και οι Απολλωνιστές και οι δημοσιογράφοι να κάνετε σχετική υπομονή για να δείτε αποτελέσματα. Είναι χαρά μας να χτυπάμε σα χταπόδια τους αντιπάλους, αλλά να είμαστε και λίγο πραγματιστές».

Για τις αντιδράσεις προς το πρόσωπό του:

«Εγώ δεν ξέρω να μπαίνω σε φόρουμ. Θέλω να τους ενημερώσω ότι με αδικούν λέγοντας ότι η διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο δεν ήταν αυτή που θα θέλανε… Η διαδρομή η δικιά μου είναι με την πρώτη φορά, που ασχολήθηκα παραγοντικά πήρα το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ με αντίπαλο τον Κοσκωτά και τον Βαρδινογιάννη. Αν αυτό δεν τους λέει τίποτα, είναι θέμα δικό τους… Θέλω να τους επισημάνω επίσης για να μην υπάρχουν παρερμηνείες ότι εγώ στον Απόλλωνα είμαι άμισθος. Δεν ήρθα για να πάρω λεφτά, δεν έχω σχέση οικονομική με τον Απόλλωνα και τον κύριο Μονεμβασιώτη. Ήρθα γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω. Αυτά για να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Επίσης είμαι από τους ανθρώπους, που έχω μεγάλη συκώτι για να ακούω πολλά και ούτε είμαι δικομανής για να κάνω στον καθένα μήνυση για ότι γράφει. Ο καθένας πιστεύω σιγά σιγά και βλέποντας τι θα γίνει στον Απόλλωνα να αλλάξει τις απόψεις του και να δει ότι ήρθε ένας άνθρωπος, ο οποίος το μόνο που πιστεύω είναι ότι με τις ικανότητες του και τις γνώσεις του μπορεί να βοηθήσει τον Απόλλωνα να ανέβει την κατηγορία. Και όλα τα άλλα που ακούω ότι ο Απόλλων είναι μια ομάδα ηθική, κανείς δεν το αμφισβητεί, είναι μία ομάδα, η οποία έχει αρχές, ούτε αυτό το αμφισβητεί κανείς, αλλά υπάρχει και ένας επενδυτής, που μένει μέσα, βάζει τα λεφτά του και δεν θέλει να τα χάνει. Πρέπει η ομάδα να ανέβει κατηγορία για να μπορεί να έχει τουλάχιστον ισοσκελισμένα έσοδα – έξοδα. Γιατί κακά τα ψέματα όποιος ασχολείται με τη Β’ Εθνική μόνο πληρώνει.

Οι όποιες βολές να είναι μόνο εναντίον μου. Εγώ εκτελώ, εγώ πρέπει να πάρω ό,τι κακό πάνω μου. Δεν θα χρεώνετε τίποτα στον Μονεμβασιώτη. Τα όποια λάθη γίνουν μόνο σε μένα».

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Είναι διαφορετικό από τη Super League. Εκεί επικρατεί η δύναμη. Οι τεχνικές αρετές έρχονται δεύτερες. Ψυχολογία θα χρειαστεί για να ανέβει ο Απόλλων. Είναι το 65% η ψυχολογία και το 35% τα υπόλοιπα. Θα πηγαίνει σε καυτές έδρες, ενώ ο Απόλλων δεν έχει όσο κόσμο θα έπρεπε. Θα έπρεπε στα εντός να έχει 3.000 κόσμο. Ως αντίμετρο θα πρέπει να βοηθήσουμε την ψυχολογία των παιδιών».

Για την πολιτική που θα ακολουθήσει:

«Με βλέπετε με κοστούμι και γραβάτα, αλλά αν πάω στο ποτάμι θα είμαι με γαλότσες και παραλλαγή. Δεν θα αντιμετωπίσω καταστάσεις με το σεις και με το σας. Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού. Πιστεύω ότι οι θεσμικοί φορείς θα κρατήσουν αποστάσεις από όλες τις ομάδες και δεν θα πλήξουν τον Απόλλωνα. Πέρυσι έγινε υπερπροσπάθεια για να πέσει ο Απόλλων. Ο Απόλλων άφησε τα πράγματα να ξεφύγουν και ήταν από τις καλύτερες ομάδες. Οι οργανωμένοι τι θέλουν; Σφάξε με πασά μου να αγιάσω; Δεν βαδίζω έτσι. Είμαστε κύριοι με τους κυρίους και κακοί με τους κακούς».

Για τις αρμοδιότητές του:

«Εξήγησα στους παίκτες ότι από τα αποδυτήρια ως το χόρτο κουμάντο κάνει ο προπονητής. Από εκεί και έξω γενικό κουμάντο κάνω εγώ. Με τους παίκτες εγώ ασχολούμαι. Δυστύχημα ή ευτύχημα δεν υπάρχουν τίτλοι γενικός διευθυντής, τίποτα. Τελείωσαν αυτά. Υπάρχει προπονητής και εκτελεστικός διευθυντής και στα διαδικαστικά ο κύριος Λεβεντογιάννης. Υπάρχει και ο κύριος Τσέλιος που είναι σύμβουλός μου με διεθνείς εμπειρίες. Για τον Κοτταρά θα δούμε με τι θα ασχοληθεί. Το πλάνο το δικό μου είναι δημοκρατικότατο. Μαζευόμαστε όλοι και αποφασίζω εγώ. Δεν είναι εγωιστικό. Γιατί να χρεωθώ λάθη άλλων; Εγώ τα δημιουργώ, εγώ θα τα υποστώ».

Μίλησε και για τις σκέψεις ενίσχυσης:

«Δεν σας κρύβω ότι ψάχνω παίκτες από Αργεντινή και Ουρουγουάη. Έχω τις γνώσεις να φέρω παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και με τιμές που θα κάνουν τη διαφορά».

Για το αν θεωρεί πως δεχτεί πόλεμο:

«Όταν συζήτησα με τον κύριο Μονεμβασιώτη οι απόψεις μου ήταν ξεκάθαρες, ότι θέλω τον απόλυτο έλεγχο. Και του είπα ότι είμαι σίγουρος πως θα δεχτώ πόλεμο, διότι κάποιων θίγονται τα κεκτημένα. Το ξέρω ότι μπορεί να συμβούν. Αφού κι εγώ έρχομαι από την ιδιοκτησία που λέει «εμπιστεύομαι τον κύριο Γιδόπουλο», θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Το αντέχω, όμως».

Σε εκείνο το σημείο ρωτήθηκε ο Έκτωρ Μονεμβασιώτης για τις αντιδράσεις των οπαδών και είπε:

«Η διοίκηση αυτό αποφάσισε. Θα έχουμε μια συνάντηση μαζί τους, θα συζητήσουμε και θα δούμε τα αποτελέσματα. Εμείς λειτουργούμε με γνώμονα το καλό του Απόλλωνα».

Και ο Γιδόπουλος συνέχισε:

«Εξουσία ασκεί η διοίκηση. Είδατε πού βρίσκεται ο Άρης τον οποίον ανέλαβαν οι φίλαθλοι. Δεν γίνεται κάποιος να βάζει τα λεφτά, να χαλάει ώρες και να αποφασίζουν άλλοι. Συμβουλευτικά θα γίνουν συζητήσεις με τους οπαδούς. Αν καταθέσουν κάποια καλή πρόταση θα υιοθετηθεί. Βάλε λεφτά και εκείς θα κάνουμε κουμάντο δεν γίνεται. Θα δείτε ότι σύντομα ούτε οι φίλαθλοι θα είναι κόντρα με εμάς».

Για τις σχέσεις του με Μπάγιεβιτς:

«Θα είναι ψέμα να πω ότι δεν είμαι ΑΕΚτζής. Σεβόμαστε την ΑΕΚ απεριόριστα. Γιατί όχι να μην βγει πρώτη η ΑΕΚ και δεύτερος ο Απόλλων ή το αντίθετο. Εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βγούμε πρώτοι. Το ίδιο θα κάνει και η ΑΕΚ. Με τον Μπάγεβιτς δεν έχουμε, ούτε φιλικές, ούτε ψυχρές σχέσεις. Είναι προσωπικό το θέμα. Θα στενοχωρηθώ αν πάθει κάτι, όπως και ο ίδιος αν πάθω κάτι εγώ. Το πόστο του ανήκει και το πήρε στην ΑΕΚ. Δεν έχω κόντρα με τον Μπάγεβιτς, πόσω μάλλον με την ΑΕΚ. Θα είναι χαρά μου να ανεβούμε και οι δύο. Τα σημεία των καιρών δείχνουν ΑΕΚ. Ο Απόλλων δημιουργήθηκε εδώ και δύο μήνες και δεν έχει κάθε μέρα τρεις σελίδες στην εφημερίδα».

Last modified onΤετάρτη, 08 Οκτώβριος 2014 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep