Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέρασε από τη Νεάπολη ο Απόλλων

Σε φιλικό ματς με αρκετή ένταση ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε ο Απόλλων Σμύρνης το βράδυ της Τετάρτης (03/09) και αυτή τη φορά βγήκε νικητής. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» χάρη σε πέναλτι που κέρδισε στο 78' ο νεοεισελθών Βάντερσον και μετέτρεψε σε γκολ ο Γκονζάλες επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στη Νεάπολη. Μάλιστα, ο σκόρερ πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου μετά το γκολ, λόγω της έντασης που υπήρξε μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ο Απόλλων Σμύρνης στο 15' είχε δοκάρι με τον Ανγκούλο, ενώ στο 64' ο Φουκαράς νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Ριγανά στο τετ α τετ. Ο Ιωνικός που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις έφτασε κοντά στο γκολ στο 70' και το 75' με τον Τσίγκα, αλλά ο Πίτκας ήταν σε ετοιμότητα. Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο νεοαποκτηθείς, Αλίπιο δημιούργησε μία ακόμα πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και Γκανέζος επιθετικός που περνά από το «μικροσκόπιο« του Νίκου Κωστένογλου. 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Mάρκος Δήμος): Ριγανάς, Κουσούρης, Κουμουλίδης, Γιώτας, Κρητικός, Μάρης, Σερέπας (58' Μπερνιδάκης), Σιμιτσής (58' Παντελίδης), Τσίγκας (76' Ζαχαράτος), Κατσίκης, Κατσαβριάς (68' Ντούλιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Πίτκας, Ηρακλής (72' Κυβελίδης), Ντούνης (60' Γκόλιας), Καρακώστας (72' Κύργιας), Κοτσώνης, Φουκαράς (74' Χατζής), Βασιλαντωνόπουλος (60' Βάντερσον), Ψύρρας (60' Κυριάκος), Ενρίκο (72' Γκονζάλες, 81' Νανία), Ανγκούλο (76' Φαρινόλα), Γκανέζος υπό δοκιμή (60' Αλίπιο).

Last modified onΤετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2014 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep