Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πιστεύω σε εσάς»

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ευχήθηκε καλή σεζόν στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ευχήθηκε καλή σεζόν στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μίλησε στους παίκτες και τόνισε ότι τους έχει εμπιστοσύνη υπογραμμίζοντας πως μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης βρέθηκε για δύο ημέρες στο Καρπενήσι όπου η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο μεγαλομέτοχος της αθηναϊκής ΠΑΕ συζήτησε διεξοδικά με τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε τους περισσότερους από κοντά.

«Ανήκετε σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και αξίες. Πιστεύω σε εσάς και σας έχω εμπιστοσύνη. Είμαι σίγουρος πως έχετε τις δυνατότητες για να πετύχετε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει», είπε αρχικά ο Μονεμβασιώτης.

Και πρόσθεσε: «Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Από εσάς περιμένω δουλειά και καλή συνεργασία με τον προπονητή, τον κ. Κωστένογλου. Να είστε πάνω από όλα υγιείς και να έχουμε όλοι καλή σεζόν».

 

Last modified onΣάββατο, 16 Αύγουστος 2014 11:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep