Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αργεντίνικη ενίσχυση

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και τυπικά ο Σεμπάστιαν Νανία.

Τον Αργεντινό μέσο Λούκας Σεμπάστιαν Νανία, απέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης. Ο 30χρονος άσος τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες την ΠΑΕ και τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Ριζούπολης. Ο Λατινοαμερικάνος θα μεταβεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο Καρπενήσι, όπου και διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ώστε να ενσωματωθεί με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Τελευταίος σταθμός του Νανία ήταν η Ατλάντα, που μετέχει στη δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του και με την οποία είχε 36 συμμετοχές και 4 γκολ. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στη Σαν Λορέντσο (Αργεντινή), Εστουντιάντες (Βενεζουέλα), Ντεπορτίβο Περέιρα (Κολομβία) και Ιντεπεντιέντε (Αργεντινή).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή Λούκας Σεμπάστιαν Νανία, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Ο Νανία είναι γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1984 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της Ατλάντα έχοντας 36 συμμετοχές και 4 γκολ».

Last modified onΤετάρτη, 06 Αύγουστος 2014 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep