Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βγήκαν τα διαρκείας του Απόλλωνα

Αρχίζει από τη Δευτέρα (28/7) η προπώληση των εισιτηρίων διαρκρίας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε ότι αρχίζει η προπώληση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η χρυσή κάρτα κοστίζει 290 ευρώ, η ασημί 150 ευρώ, ενώ η μπλε 100 ευρώ, ποσό που μειώνεται στο μισό (50 ευρώ) για τους ανέργους.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα της Football League 2014-15, πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ (τηλ. 210-2530692 | Ώρες επικοινωνίας καθημερινές 9πμ - 5μμ), στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αγοράσουν κάρτα διαρκείας, μπορούν να επιλέξουν την αριθμημένη θέση της αρεσκείας τους. Tα εισιτήρια μπορούν να εξοφλούνται μετρητοίς ή με κατάθεση σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, με αριθμό 060/470026-02. Οι κάτοχοί τους θα παραλάβουν τις κάρτες τους με την επίδειξη της απόδειξης πληρωμής, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Εισιτήρια Διαρκείας
Χρυσή κάρτα VIP: 290 ευρώ
Αριθμημένα εισιτήρια (σειρά και θέση) στα καθίσματα λευκού χρώματος στην θύρα Ε’ του γηπέδου.
 
Ασημί κάρτα: 150 ευρώ
Αριθμημένα εισιτήρια (σειρά και θέση) στα καθίσματα κόκκινου χρώματος στη θύρα Ε’ του γηπέδου.
 
Μπλε κάρτα: 100 ευρώ / ανέργων 50 ευρώ
Αριθμημένα εισιτήρια (σειρά και θέση) για τις θύρες 1 και 2 του γηπέδου.

*Σημ.1: Για την αγορά εκπτωτικού εισιτηρίου διαρκείας θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας καθώς και η ταυτότητα του δικαιούχου.

*Σημ.2: Η Ασημί κάρτα θα διατεθεί δωρεάν σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης.

*Σημ.3: Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από Δευτέρα 28η Ιουλίου 2014 ενώ η διάθεση θα γίνει λίγο πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιούλιος 2014 11:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep