Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώθηκε ο Κύργιας

Μετά από ένα χρόνο, ο Μιχάλης Κύργιας επέστρεψε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά από ένα χρόνο, ο Μιχάλης Κύργιας επέστρεψε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Απόλλων Σμύρνης επισημοποίησε την συμφωνία με τον Μιχάλη Κύργια που υπέργραψε συμβόλαιο συνεργασίας και επέστρεψε στην Ριζούπολη μετά από ένα χρόνο. 

Ο 24χρονος αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, αγωνίστηκε στην ομάδα της Ριζούπολης από το 2009 μέχρι και το 2013 που μετά την άνοδο στην Super League συμφώνησε με τον Άρη. Με τους "κιτρινόμαυρους" στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 23 αναμετρήσεις και σημείωσε ένα γκολ. Το 2012-13 που πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε 21 συμμετοχές χωρίς να σημειώσει γκολ. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Κύργιας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Κύργιας, ο οποίος θα αγωνίζεται ως αμυντικός, προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα ενώ τις σεζόν 2009 έως 2013 φορούσε την φανέλα της πρώτης ομάδας. Συνολικά έχει μετρήσει 90 συμμετοχές με 23 στην Super League, 21 στην Β' και 46 στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep