Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρελθόν και ο Κατσίκης

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γιάννη Κατσίκη στον Απόλλωνα.

Εδώ και μέρες οι άνθρωποι του Απόλλωνα είχαν τον Γιάννη Κατσίκη στο... περίμενε. Για να αποδειχθεί εντέλει ότι ο Έλληνας επιθετικός δεν χωρούσε στα πλάνα τους. «Το πόρισμα είναι αρνητικό» είπαν στον 34χρονο παίκτη, κι ενώ νωρίτερα του είχαν κάνει προσφορά με πολύ λίγα χρήματα. 

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άφησε αιχμές μέσω facebook για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν (σ. εννοούσε τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη), γράφοντας τα εξής: «Καμιά φορά λένε η σιωπή είναι χρυσός και εγώ θα ακολουθήσω το ίδιο. Δεν θα φτάσω στο επίπεδο που έχουν κάποιοι ούτε θα μπω στη διαδικασία να τους φτάσω. Εγώ και οι συμπαίκτες μου κάναμε κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για αυτή τη σπουδαία χρονιά που πέρασε.

Επίσης τον blue, τον κύριο Φριλίγκο, τον κύριο Μπιζά, τον κύριο Καραγιάννη, τον κύριο Παπαθανασίου, τον Μάριο και τον κύριο Βελλή, για ό,τι έκανε μέχρι και πριν από μία ώρα. Θέλω να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου. Γιατί την άλλη μισή θέλω να τη μοιράσω σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήταν δίπλα μας για πάντα. Συγγνώμη αν ξέχασα κάπους;;; Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και πάντα επιτυχίες».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούνιος 2013 01:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep