Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοδος και ας μην το... σηκώσουν

Στον Απόλλωνα θέλουν τον προβιβασμό στη Σούπερ Λίγκα κι ας μην κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Η τελευταία προπόνηση του Απόλλων Σμύρνης πριν από το πιο σπουδαίο ματς της χρονιάς, με την Παναχαϊκή, ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα. Το πρόγραμμα έγινε στην Κάτω Αχαγιά και όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των Ντιαλό και Χατζηζήση, είναι διαθέσιμοι για τον Αλέκο Βοσνιάδη.
Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» απέφυγε τα λόγια, στην προσπάθειά του να μην φορτίσει τους παίκτες με περισσότερο άγχος. Άλλωστε και οι ίδιοι έχουν αντιληφθεί πλήρως την κρισιμότητα της αναμέτρησης και είναι διατεθειμένοι να νικήσουν τους Αχαιούς για να μη γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν με τόσο κόπο όλη τη χρονιά.
Και μπορεί ο μεγάλος στόχος, εκτός από την άνοδο, να ήταν η κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα παλέψουν για τον προβιβασμό, κι ας μείνει ανεκπλήρωτο το όνειρο του πρωταθλήματος.
Ο Μακεδόνας προπονητής των «κυανόλευκων» δεν έβγαλε αποστολή για το ματς της Πάτρας και πριν από τον αγώνα θα ανακοινώσει τη 18άδα. Υπενθυμίζεται ότι πήρε μαζί του ό,τι ποδοσφαιριστές έχει στο ρόστερ, ώστε σε ενδεχόμενη επικράτηση να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάιος 2013 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep