Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ακόμα στα χέρια του Απόλλωνα

Αδυνατούν να πιστέψουν στον Απόλλωνα ότι έχασαν μέσα από τα χέρια τους την απευθείας άνοδο κατά την προτελευταία αγωνιστική.

Έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό. Δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 65' από τον Εθνικό Γαζώρου και μετά τους κατέβαλε το άγχος. Δεν μπόρεσαν να σημειώσουν το γκολ της ανόδου και περιορίστηκαν στην ισοπαλία. Όπως είναι κατανοητό η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή είναι πλέον όλη η χρονιά για τον Απόλλωνα. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα αποτελέσματα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα πάει στην Αχαΐα για το τρίποντο, διότι ακόμα και η ισοπαλία ενδέχεται να μην της φτάσει για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Το θετικό είναι ότι όλα εξαρτώνται από το τι θα κάνει η ίδια η ομάδα και δεν θα περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Νικά και ανεβαίνει...
Οι παίκτες των «κυανόλευκων» ήταν απογοητευμένοι στο πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης (23/5) και ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης τους εξήγησε ότι δεν χρειάζεται να επικρατήσει πανικός. Ότι τώρα είναι η ώρα που πρέπει να τα δώσουν όλα για να μην πάει στράφι η προσπάθεια που έκαναν καθ' όλη τη διάρκεια της πολύ δύσκολης σεζόν.
Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το ματς με την Παναχαϊκή τον Γιώργο Χατζηζήση που είναι τιμωρημένος, καθώς φυσικά και τον τραυματία Αμπντούλ Ντιαλό.

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2013 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep