Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Να ανοίγουμε κλειστές άμυνες»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως θα πρέπει να δουλέψει με τους παίκτες του ώστε να μπορούν να ανοίξουν με μεγαλύτερη ευκολία τις άμυνες που είναι κλειστές ώστε να μην τους κυριεύει το άγχος.

Στη σημασία των τριών βαθμών και το άγχος που υπήρχε όσο δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ έμεινε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

«Μια ακόμη νίκη για εμάς. Προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι όπως θεωρούσε ο κόσμος. Ο αντίπαλος μας κλείστηκε και εμείς προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα στο χώρο που μας έδωσε. Εκεί που φανταστήκαμε, τόσο οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο, όσο και εμείς μέσα στην ομάδα, πως θα ήταν πλέον εύκολο φορτωθήκαμε με άγχος επειδή δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ.

Θα πρέπει από εδώ και πέρα να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το άγχος για κάποια παιχνίδια που θα αντιμετωπίζουμε τις ίδιες συνθήκες. Να είμαστε σοβαροί, να μην κάνουμε λάθη και να πάρουμε τους βαθμούς ώστε να έρθει η άνοδος. Θα πρέπει να βρούμε λύσεις και να είμαστε καλύτεροι στις αντιδράσεις μας με ομάδες που παίζουν κλειστή άμυνα. Θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά πάνω σε αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει».

Υπήρχε φόβος και άγχος στα τελευταία λεπτά με το εύθραυστο 1-0;

«Από τη στιγμή που δεν πετυχαίνεις το δεύτερο τέρμα, βγαίνει άγχος και φόβος. Είναι σημαντικό να μην κάνουμε λάθη ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Το πρωτάθλημα πάει στην τελική ευθεία και θα αντέξουν ομάδες που έχουν βάθος, όπως είμαστε εμείς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep