Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ελάχιστα πρέπει ν' αλλάξουν»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε ότι ο Απόλλων Σμύρνης έχει βάλει βάσεις... Super League.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6 παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (25/03) ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Αλέκος Βοσνιάδης και σημείωσε ότι ο στόχος πλέον είναι ξεκάθαρος, η απευθείας άνοδος στη Super League. Μάλιστα, σημείωσε ότι οι «κυανόλευκοι» ελάχιστα πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν την επόμενη σεζόν. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βοσνιάδης:

Για τη νίκη επί του Ηρακλή: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όλες οι ομάδες είναι κοντά σε αξία και ποιότητα και οι λεπτομέρειες κρίνουν το νικητή. Αγωνιστικήκαμε σε μία δύσκολη έδρα, με αρκετό κόσμο, που είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ηρακλής έχει ξεκάθαρο στόχο την απευθείας άνοδο. Εμείς σημειώσαμε δεύτερο διαδοχικό «διπλό» σε μία δύσκολη έδρα. Είμαστε σε καλό δρόμο, επιστρέψαμε στην πρώτη θέση, αλλά χρειάζεται προσοχή σε όλα τα ματς για να φέρουμε τον Απόλλωνα στην κατηγορία που έπαιζε για πολλά χρόνια».

Για το έμψυχο δυναμικό: «Είναι σημαντικό που οι ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι όσο πλησιάζουμε στο φινάλε. Έχουμε ποιότητα, μπορούμε να κάνουμε κατοχή μπάλας και σε δύσκολες έδρες και να δείξουμε πράγματα ως ομάδα. Με τον Ηρακλή διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το υπέρ μας σκορ. Έχουμε και την εμπειρία και τη δυνατότητα να κάνουμε αποτελέσματα μέσα - έξω. Συνεχίζουμε. Έχουμε ματς σε δύο ημέρες. Είμαστε ικανοποιημένοι που επιστρέψαμε μετά από καιρό στην κορυφή και περάσαμε τον Εργοτέλη. Μένουν 13 ματς, αλλά ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος, η απευθείας άνοδος».

Για τα συστατικά της επιτυχίας: «Πρέπει να υπάρχει φιλοδοξία από τους ποδοσφαιριστές, εμπειρία και ενθουσιασμός. Στο φετινό πρωτάθλημα, πέρα από την οικονομική ηρεμία, το σημαντικότερο είναι το βάθος στο ρόστερ. Τώρα θα δώσουμε σε 1,5 μήνα 13 αγώνες...».

Για τους ισχυρούς αντιπάλους: «Ο Εργοτέλης, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πανσερραϊκός, ο Ηρακλής, η ΑΕΛ, και η Καλλονή έχουν δείξει ότι μπορούν να πετύχουν πράγματα. Θα κριθούν πολλά στις τελευταίες αγωνιστικές και για την απευθείας άνοδο και για τα play off. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Είναι πολύ καλό αυτό και για τον κόσμο. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα στραφεί μεγαλύτερη προσοχή στο πρωτάθλημα, γιατί στη Super League το μόνο ενδιαφέρον είναι για τη σωτηρία. Βλέπουμε ότι 10 ομάδες διεκδικούν την άνοδο».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Συμμετέχουν πολλές ιστορικές ομάδες, με βαριά φανέλα και κόσμο. Μην ξεχνάμε ότι κατέβηκαν παίκτες από τη Super League και ανέβασαν το επίπεδο. Αν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα θα ήταν ακόμα καλύτερο».

Για τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνει ο Απόλλων αν προβιβαστεί: «Έλειψε πολλά χρόνια από την Α' Εθνική. Έχει μία πολύ καλή ομάδα, ο κόσμος έχει επιστρέψει και υπάρχει οικονομική ηρεμία χάρη στον κύριο Σταμάτη Βελλή. Υπάρχει οργάνωση και υποδομές. Λίγα πράγματα θα χρειαστεί να αλλάξει αγωνιστικά, γιατί τα έχει όλα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και είμαι χαρούμενος που έτυχε να βρίσκομαι στον Απόλλωνα σε μία ανοδική πορεία που κάποια στιγμή θα τον φέρει στη Super League».

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο: «Στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν ήμασταν καλοί. Με τη ΑΕΛ, τη Νίκη Βόλου, με τον Ηρακλή στο πρώτο ματς... Ίσως ξεχνάω και κάποιον και παρεξηγηθώ... Δώσαμε πολλές μάχες και στην τελική ευθεία με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και σοβαρότητα θα πετύχουμε. Πρέπει να αποφύγουμε το μεγάλο λάθος. Κάθε ματς να το βλέπουμε σοβαρά και να προστατεύσουμε ό,τι έχουμε πετύχει για να οδηγήσουμε τον Απόλλωνα στη Super League».

Last modified onΔευτέρα, 25 Μάρτιος 2013 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep