Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τίποτα δεν κρίθηκε»

Συγχαρητήρια, αλλά και χαμηλοί τόνοι από τον Σταμάτη Βελλή στον Απόλλωνα.

O ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μία ημέρα μετά τη νίκη (1-0) στο Καυτανζόγλειο προχώρησε στην καθιερωμένη δήλωσή του και σημείωσε ότι, όπως στις κακές εμφανίσεις δεν πανικοβλήθηκε, έτσι και τώρα, μετά την επικράτηση επί του Ηρακλή δεν ενθουσιάστηκε. Αναλυτικά ανέφερε:

«Μεγάλης σημασίας η χθεσινή μας νίκη αλλά και εμφάνιση, πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στο τεχνικό μας επιτελείο. Όμως μην παίρνουν αέρα τα μυαλά μας, δεν κρίθηκε απολύτως τίποτα ακόμα. Όπως δεν είχα απογοητευτεί και δεν λειτούργησα υπό το κράτος του πανικού στις κακές μας εμφανίσεις, έτσι και τώρα δεν υπερενθουσιάζομαι. Και αυτό ζητώ από όλους: Παίκτες, προπονητές, οπαδούς. Αρκούν δύο στραβά αποτελέσματα για να γκρεμιστείς ακόμα και 7 ή 8 θέσεις. Δεν έχει κανείς παρά να κοιτάξει τον βαθμολογικό πίνακα τις τελευταίες 3 - 4 αγωνιστικές. Καμία ομάδα δεν εξαιρείται από αυτό, ούτε και η δικιά μας βεβαίως.

Έχουμε μπροστά μας μια σειρά κρίσιμων αγώνων που μπορούν να καθορίσουν πολλά. Ας συγκεντρωθούμε σε αυτούς και ας κρατήσουμε τους πανηγυρισμούς για το τέλος. Ο μαραθώνιος συνεχίζεται».

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep