Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρόβας: «Παίζουμε για... θάνατο»

Ο Βασίλης Ρόβας έδωσε συνέχεια στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα για το πέναλτι στη Δράμα.

Μετά τον αρχηγό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Κώστα Ιασωνίδη, την Παρασκευή (15/03) ένας ακόμα ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Δόξας Δράμας στον αγώνα της Τετάρτης (13/03). Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Βασίλη Ρόβα, ο οποίος ανέφερε:

«Επειδή έχω την εμπειρία και έχω ζήσει πολλές ανάλογες φάσεις στο παρελθόν, ήμουν προετοιμασμένος και στη συγκεκριμένη φάση. Είχα το χέρι κολλημένο στο σώμα μου. Η μπάλα το χτύπησε και τραβήχτηκε από το σώμα. Είναι 100% βέβαιο ότι δεν υπήρξε κανένα πέναλτι. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι και αν ήταν πέναλτι δεν θα μιλούσα τώρα».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Super League και Football League:

«Δύο εντελώς διαφορετικά πρωταθλήματα και γι' αυτό αρκετοί παίκτες όταν αποφασίσουν να παίξουν σε μια ομάδα της κατηγορίας αυτής αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με πολλές προσωπικές μονομαχίες. Μέσα στο ματς δεν έχει χώρους ενώ πολλές ομάδες παίζουν αντι-ποδόσφαιρο. Επίσης δεν υπάρχουν καλά γήπεδα με εξαίρεση τρία ή τέσσερα.

Το πρωτάθλημα δεν με φόβισε από την πρώτη στιγμή καθώς ήξερα τις δυνατότητες μου αλλά και τον Απόλλωνα. Πίστευα εξ αρχής στην ομάδα και κατά τη γνώμη μου η νίκη στη Δράμα έδειξε ότι γίνεται σοβαρή δουλειά. Η ομάδα πατά γερά στα πόδια της και πιστεύω πολύ σε αυτή. Ό,τι έχω πιστέψει μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο το έχω καταφέρει. Ο Απόλλων παίζει καθαρά, μόνος του και χωρίς καμία βοήθεια. Γι' αυτό λέω ότι θα είναι δύσκολο κάθε ένα από τα ματς που απομένουν. Εμείς το έχουμε συνειδητοποιήσει. Να ξέρει ο κόσμος ότι σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για θάνατο και θα ματώνουμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Μάρτιος 2013 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep