Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας άλλαξε τα σχέδια ο Ντιαλό»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι καλό και να μην χάνεις. Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι καλό και να μην χάνεις.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως είχαν σχεδιάσει αλλιώς το παιχνίδι με τα Ψαχνά, αλλά είναι θετική και η ισοπαλία αφού δεν σημείωσαν γκολ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε πως ο μαραθώνιος χρειάζεται και τύχη, ενώ κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στην Football League.

«Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι που θα κρινόταν στο γκολ και όποιος το πετύχαινε θα κέρδιζε. Ηρθαμε με στόχο να κλείσουμε τους χώρους πίσω γιατί ξέραμε ποια είναι η ομάδα των Ψαχνών. Εχει μια καλή πορεία και της αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε στην αρχή, να βγάλουμε τρεις, τέσσερις πάσες και δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα ήταν φυσιολογικό ότι θα ανέβαινε και ο Ηρακλής για να κάνει το παιχνίδι του.

Οπισθοχωρήσαμε για να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Με το ίδιο πνεύμα προσπαθήσαμε να μπούμε και στο δεύτερο μέρος ώστε να αιφνιδιάσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και ήταν πολύ φυσιολογικό από κάποιο σημείο και μετά να ανεβάσει πάλι την απόδοση του ο Ηρακλής. Κινδυνεύσαμε από μια κόντρα και από μια άλλη φάση που στο τέλος γλιστρήσαμε μόνοι μας και θα χάναμε το παιχνίδι. Όταν δεν καταφέρνεις να κερδίσεις, καλό είναι να μην χάνεις. Δεν μπήκε γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, όχι και από την εμφάνιση. Συνεχίζουμε ήρεμα. Σε αυτό το μαραθώνιο μετράνε τα πάντα. Βλέπουμε το επόμενο αντίπαλο, δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτείς. Είχαμε μια πολύ καλή φιλοξενία. Δίκαια βρίσκονται τα Ψαχνά ψηλά».

Το παιχνίδι μετά το εικοσάλεπτο ήταν στα μέτρα σας;

«Προσπαθήσαμε να μην βρουν ρυθμό τα Ψαχνά και το παιχνίδι. Μας πήγε ανάποδα ο σχεδιασμός με την αλλαγή του Ντιαλό, δεν το είχαμε σκεφτεί έτσι. Διαφορετικού τύπου παίκτης είναι ο Καραμαλίκης. Γενικά πιστεύω πως φάνηκε ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και το οδηγούσαμε εκεί που θέλαμε και δεν θα είχαμε κινδύνους αν δεν πουλάγαμε την μπάλα στον κέντρο σε μια φάση και σε μια εκείνη που γλιστρήσαμε και έκανε ο Γουμάγιας την απόκρουση».

Ηρθατε για να μην χάσετε;

«Οχι, ήρθαμε να κερδίσουμε. Αυτό είχαμε στο μυαλό μας, αλλά δεν μπορείς να τα κερδίζεις όλα τα παιχνίδια ή να σου βγαίνουν. Να μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο αντίπαλος. Δεν κάναμε πολλά πράγματα όπως είπα, κοιτάξαμε να εξασφαλίσουμε πίσω το μηδέν και να βρούμε φάσεις που τελικά δεν ευτυχήσαμε να κάνουμε. Καταφέραμε να πάρουμε το περισσότερο που μπορούσαμε από τη στιγμή που δεν σκοράραμε και συνεχίζουμε ήρεμα».

Οπότε είστε ευχαριστημένος με την ισοπαλία;

«Δεν υπάρχει παιχνίδι στην Football League, είτε με ομάδα που είναι στην κορυφή, είτε με ομάδα που είναι χαμηλά που να υπάρξει κάτι εύκολο. Δύσκολα είναι τα πάντα και όταν η ομάδα σου δεν είναι στη μέρα της, θα κοιτάξεις να πάρεις το περισσότερο που μπορείς. Δεν υπάρχει κάτι εύκολο και πιστεύω μέχρι τέλος θα είναι δύσκολα για όλους. Θα αντέξουν οι ομάδες με σταθερότητα, οι οποίες δεν έχουν προβλήματα μέσα στα αποδυτήρια τους και έχουν ηρεμία. Μέσα σε όλο αυτό τον μαραθώνιο χρειάζεται και τύχη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep