Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκη στο Πανθεσσαλικό»

Σύνθημα νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου έδωσε ο τεχνικός, του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης.

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση στα Γιαννιτσά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» καλείται την Κυριακή (27/01) να πάρει αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και να μείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η αποστολή είναι δύσκολη, αλλά ο Βοσνιάδης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε ότι ο Απόλλων είναι προετοιμασμένος.

Αναλυτικά ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε: «

«Ένα ντέρμπι με αντίπαλο μια ομάδα που ενισχύθηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες και έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ομάδας μας και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι στο γήπεδο θα βρεθεί αρκετός κόσμος και είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε και την πίεση της έδρας. Έχουμε προετοιμαστεί γι? αυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Στη φετινή πορεία είμαστε άξια στην πρώτη θέση. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Ό,τι πήραμε το πήραμε με την ικανότητά μας και τις δυνατότητες της ομάδας μας κι έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος.

Θα παλέψουμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάμε και σε αυτόν τον αγώνα με το σκεπτικό που πηγαίνουμε σε όλα τα ματς. Ο στόχος είναι να πάρουμε τη νίκη γνωρίζοντας ότι μας περιμένει δύσκολος αντίπαλος. Είμαστε πρώτοι και για να μείνουμε ψηλά και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε θέλουμε παντού αποτελέσματα».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (26/01) και εκτός έμειναν οι Ντιαλό, Κωνσταντίνου, Καραδέμητρος. Η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτταρά, Γουμάγια, Χατζηζήση, Κιάσσο, Κρουσταλέλη, Χιντζίδη, Κύργια, Δεληζήση, Ιασωνίδη, Τσεμπερίδη, Λεοντίου, Καμαρά, Κατσίκη, Μπάρκογλου, Μανιά, Καραμαλίκη, Τσιλιγγίρη, Διαμάντη, Φαρινόλα.

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2013 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep