Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Αδικαιολόγητοι»

Μήνυμα του Σταμάτη Βελλή προς τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» χαρακτήρισε πραγματική γκέλα την ισοπαλία (0-0) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και σε δήλωσή του σημείωσε ότι οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν καμία δικαιολογία.

Αναλυτικά ο Βελλής ανέφερε: «Σήμερα κάναμε την πρώτη μας πραγματική "γκέλα" στο πρωτάθλημα, με όλο τον σεβασμό προς την συμπαθέστατη ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών που δεν την υποτιμώ καθόλου. Άλλωστε με το αποτέλεσμα που πήρε το απέδειξε αυτό και την συγχαίρω ειλικρινά. Ελπίζω και εύχομαι να ξεπεράσει σύντομα τις δυσκολίες της.

Οφείλω να πω πως δεν "πιστώνω" με καμία δικαιολογία την ομάδα μας (παίκτες και προπονητές) για αυτό το αποτέλεσμα. Δε θα επαναλάβω αυτά που λέω κάθε φορά, άλλωστε έχουν αποδειχθεί σωστά εκ των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων του Πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες κάνουνε "γκέλες", δεν εξαιρείται ο Απόλλων.

Είμαι σίγουρα απογοητευμένος από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την ομάδα μου (παίκτες και προπονητές) στην οποία πιστεύω! Από πλευράς μου ό,τι έπρεπε και ό,τι μου ζητήθηκε το έκανα. Εναπόκειται σε αυτούς (παίκτες-προπονητές) να συνειδητοποιήσουν ότι στο κυνήγι της ανόδου δε χωρούν πολλές τέτοιες αποτυχίες. Επαναλαμβάνω, πιστεύω ότι θα μας δικαιώσουν».

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep