Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η άμυνα δίνει ανόδους»

Ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα, Μιχάλης Μανιάς δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας.

Ο 23χρονος επιθετικός φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 και τόνισε ότι η πολύ καλή αμυντική λειτουργία και το κλίμα στα αποδυτήρια έχουν φέρει τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή. Παράλληλα υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανιά:

Για τις διαφορές των κατηγοριών: «Κυρίως η ταχύτητα και η δύναμη, αυτό έχω διαπιστώσει από τις κατηγορίες, που έχω αγωνιστεί».

Για το πρωτάθλημα της Football League: ««Δεν ήταν από την αρχή στόχος η άνοδος μας προέκυψε στην πορεία. Παίζω για πρώτη χρονιά στην κατηγορία. Φέτος η F.L. είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ομάδες βγαλμένες από την Super League, όπως η Λάρισα, ο Ηρακλής κι άλλες ομάδες. Έχει 40 αγωνιστικές και θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

Για την άνοδο: «Στο φινάλε θα κριθεί, καθώς είναι πολύ μικρές οι διαφορές».

Για τον Απόλλωνα: «Εμείς σαν Απόλλων έχουμε και θα έχουμε διάρκεια. Έχουμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό είναι το βασικό. Από τη στιγμή που δεν τρως γκολ, έχεις τουλάχιστον την ισοπαλία. Έχουμε και πολύ δυνατή έδρα με τον κόσμο μας να μας στηρίζει θερμά: «Μπορεί να είναι 1000 αλλά είναι εκεί και φωνάζουν από το πρώτο λεπτό. Μας στηρίζουν πολύ».

Για το μυστικό της επιτυχίας: «Μυστικό είναι η πολύ καλή αμυντική λειτουργία και τα εκπληκτικά αποδυτήρια. Κι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικά. Το πρόβλημα στα αποδυτήρια βγαίνει και στο γήπεδο και δεν μπορείς να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου».

Για τον ίδιο και τα γκολ του: «Είχα κάνει κάποια ματς που ξεκίνησα βασικός. Και είχα σκοράρει μόνο σ' αυτά που έμπαινα αλλαγές»!

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Εγώ είμαι επαγγελματίας κι ανήκω στον Απόλλωνα. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει και δεν γνωρίζω τίποτα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής αυτό που ονειρεύεται είναι να παίξει SL».

Για τις ανταγωνίστριες της ανόδου: «Η Νίκη Βόλου έχει καλό σύνολο και ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε αρκετά, νίκησε και τον Εργοτέλη».

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιανουάριος 2013 15:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep