Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Βοσνιάδης: «Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος»

Εξακολουθεί ο Αλέκος Βοσνιάδης να κρατάει χαμηλά τη μπάλα ενόψει της συνέχειας, αλλά επανέλαβε το στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Μετά τη νίκη σε βάρος της τέως ομάδας του, της Επανομής, είπε: «Ηταν μία σημαντική νίκη που μας έφερε στην πρώτη θέση. Είμαι συγκινημένος διότι αντιμετώπισα φίλους και ιδιαίτερα τον Κώστα (σ.σ. Βελιτζέλο). Σήμερα είχαμε τη δυσκολία ότι ο αντίπαλος ήξερε πως αντιδρούμε τόσο χρόνια. Επίσης έπρεπε να οι παίκτες να αντιληφθούν ότι δεν θα ήταν εύκολο επειδή παίζουμε με την τελευταία ομάδα. Βλέπουμε ότι η Επανομή δεν χάνει εύκολο και θεωρώ ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Πιστεύω και εύχομαι να δικαιωθούν για την προσπάθεια που καταβάλλουν και να πετύχουν τους στόχους τους.
Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη μας. Παρότι ξεκινήσαμε άσχημα και είχαμε κάποιο κενό, ανεβήκαμε και κάναμε 1-2 φάσεις και το γκολ. Μετά όμως πάλι ρίξαμε το ρυθμό. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα φέτος. Τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτή την κατηγορία. Δεν γίναμε ξαφνικά μία ομάδα που θα μπορεί να κάνει πράγματα στο γήπεδο και να μην σκέφτεται τον αντίπαλο. Με το ίδιο σκεπτικό θα βαδίσουμε και στη συνέχεια. Ο στόχος της ανόδου είναι ξεκάθαρος. Θεωρώ ότι με τα παιδιά που ήρθαν θα βελτιωθούμε κι άλλο στη συνέχεια, αφού θα υπάρχει και το απαιτούμενο βάθος. Οταν αποκτήσουν τις ανάλογες παραστάσεις τότε θα έχουμε ακόμη καλύτερη παρουσία.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Ολα τα ματς τα βλέπουμε σαν μάχη. Δεν υπάρχει κάτι εύκολο. Θέλουμε λοιπόν από τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα και στα εύκολα στα δύσκολα. Χρειάζεται συσπείρωση».

 

Ερωτηθείς για το αν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές με την απόκτηση των Ντιαλό, Φαρινόλα, Κιάσσου, Γουμάγια, ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε: «Αν βρεθεί κάτι σπουδαίο θα το δούμε. Μόνο όμως αν προκύψει κάτι σημαντικό θα το κάνουμε».

 

Για το αν ο ρυθμός έπεσε διότι υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού και η αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Πανθρακικό την ερχόμενη Τετάρτη, ο κ. Βοσνιάδης ήταν κατηγορηματικός: «Κάποια παιδιά την Τετάρτη θα ξεκουραστούν. Εμείς έχουμε ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα και δεν δικαιολογείται χαλαρότητα, το κύπελλο θα το ευχαριστηθούμε κόντρα σε μία ομάδα Α εθνικής όμως πολλά πρόσωπα που έπαιξαν σήμερα δεν θα αγωνιστούν την Τετάρτη».

 

Ο Μιχάλης Μανιάς είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το αποτέλεσμα που πήραμε. Ξέραμε ότι η Επανομή είναι στην τελευταία θέση αλλά ποτέ δεν το σκεφτήκαμε αυτό. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο είτε αντιμετωπίζουμε τον πρώτο είτε τον τελευταίο. Κατά διαστήματα τα καταφέραμε, πετύχαμε τα δύο γκολ και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Προχωράμε και συνεχίζουμε».

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2013 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep