Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Την ψυχή μου για τον Απόλλωνα»

Ο Μιχάλης Μανιάς θεωρεί ότι η πρόκριση στους «16» δεν θα αποπροσανατολίσει τον Απόλλωνα.

Στην πατρίδα του τη Ρόδο βρίσκεται ήδη ο επιθετικός του Απόλλωνα και μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Εξάλλου, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν γιόρτασε σε μπουζούκια την πρόκριση στους «16», αλλά ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης επιβράβευσε τους παίκτες του με άδεια. Ο επιθετικός των «κυανόλευκων», λοιπόν, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση ο Απόλλων δεν αποπροσανατολίζεται από την επιτυχία στον θεσμό.

Για τα μεθεόρτια τόνισε: «Υπήρχαν πολλά πειράγματα στα αποδυτήρια και αυτό οφείλεται στην οικειότητα που υπάρχει και στο εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργήσει ο προπονητής μας Αλέκος Βοσνιάδης. Αυτό είναι και το κύριο στοιχείο για την ομαλή λειτουργία και για να πάει μπροστά η ομάδα».

Για τον στόχο του Απόλλωνα είπε: «Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν θεωρώ ότι θα μας αποπροσανατολίσει το αποτέλεσμα αυτό. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί στο πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο απλά δεν έχουμε άγχος. Δεν θα ήμασταν και λυπημένοι αν αποκλειόμασταν».

Για το γεγονός ότι συνήθως αγωνίζεται ως αλλαγή: «Είτε ως βασικός, είτε ως αναπληρωματικός, ο προπονητής μου δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Όποτε παίζω, δίνω και την ψυχή μου για να βοηθώ την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για το όπλο του Απόλλωνα: «Το μόνο που κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό μας».

Για τη συμπαράσταση των φιλάθλων: «Εμείς προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Μακάρι να έρχονται όλο και περισσότεροι στο γήπεδο. Σίγουρα μας βοηθούν πολύ. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ φώναζαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος της παράτασης. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστούμε».

Για το αν του έχουν βγάλει κάποιο παρατσούκλι: «Όχι κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που μου λένε πολλές φορές είναι ότι έχω μανία με το γκολ».

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2012 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep