Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με νίκη πρωταθλητής χειμώνα

Ο Απόλλων θέλει νίκη απέναντι στην Καλλιθέα για να κλείσει μόνος πρώτος το 2012.

Το καλό κλίμα που υπήρχε στον Απόλλωνα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν άλλαξε μετά την ήττα από τους «βυσσινί». Στην Ελαφρά Ταξιαρχία γνώριζαν μετά το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων ότι θα ερχόταν και η... στραβή. Αν βέβαια έμπαινε τα πέναλτι του Δεληζήση στο τέλος, και γινόταν το 2-2, τότε το αήττητο των οκτώ αγώνων δεν θα είχε διακοπεί.

Επειδή ομως τα... «αν» δεν παίζουν μπάλα, στον Απόλλωνα έσκυψαν το κεφάλι και συνεχίζουν. Στόχος τους τώρα είναι να νικήσουν την Καλλιθέα και το τέλος του 2012 να τους βρει μόνους πρώτους στη Football League. Στην προσπάθεια αυτή ο Αλέκος Βοσνιάδης βλέπει όλους τους παίκτες του να είναι διαθέσιμοι. Ο Αλέξης Τσεμπερίδης επιστρέφει από τιμωρία, ενώ ο Τζον Καμαρά θα εκτίσει με την Αναγέννηση Επανομής.

 

 

Στο μεταξύ, ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα παλαιμάχων Απόλλωνα και Ολυμπιακού, για τον Βασίλη Κυριακού, ο οποίος, όπως δήλωσε, αποτέλεσε τον κύριο λόγο για τον οποίο έγινε Απόλλων. Αναλυτικά όσα υποστήριξε: «Μπορώ να πω ανεπιφύλακτα ότι ο κυριότερος λόγος που έγινα και παρέμεινα Απολλωνιστής ήταν αυτός ο άνθρωπος, και το λέω χωρίς καμία δόση υπερβολής. Κοιμόμουν και ξύπναγα με τον Βασίλη Κυριακού στο μυαλό μου. Όλη την εβδομάδα ζούσα για να έρθει η Κυριακή να τον ξαναδώ να παίζει με την αγαπημένη μου ομάδα. Υπήρχαν εβδομάδες ολόκληρες που ο λαιμός μου ήταν τελείως κλειστός και δεν άρθρωνα λέξη από τις φωνές μου την προηγούμενη Κυριακή "Έρχεται ο Κυριακού!"

Θα το ξαναπώ: Ένας τεράστιος λόγος που αυτή την στιγμή είμαι στον Απόλλωνα είναι αυτός ο άνθρωπος. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα συναισθήματα που μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω κι εγώ τώρα να του ανταποδίδω κάτι κάνοντας ό,τι μπορώ τόσα χρόνια για την αγαπημένη του ομάδα. Ξέρω ότι πέρασε ένα διάστημα που ο Απόλλωνας πλήγωσε τον Βασίλη, και σαν υπερήφανος άνθρωπος που είναι, κρατήθηκε μακριά από την ομάδα. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Η μεγαλύτερή μου χαρά θα είναι να τον ξαναδώ στο γήπεδο, στις κερκίδες αυτή τη φορά (δυστυχώς δεν δέχεται να παίξει πάλι!) να παρακολουθεί την ομάδα του και του υπόσχομαι ότι θα αισθανθεί και πάλι σαν στο σπίτι του. Να είσαι καλά Βασίλη, σε ευχαριστώ πολύ!».

Last modified onΤρίτη, 11 Δεκέμβριος 2012 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep