Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντι-ποδόσφαιρο Φωκικού»

Ο Σταμάτης Βελλής συμφώνησε απόλυτα με τον Εργοτέλη σχετικά με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Φωκικός.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Ριζούπολη ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε: ««Άλλη μια συγκομιδή 3 βαθμών. Αυτό είναι το δικό μου συμπέρασμα από τον αγώνα. Αυτή τη φορά δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, θα τις χαρακτήριζα μάλιστα πολύ λίγες σε σχέση με άλλα παιχνίδια στην έδρα μας, αλλά κερδίσαμε με διαφορά 2 τερμάτων. Έχουμε άμυνα "μπετόν" και μία ομάδα που ξέρει να σκοράρει ασχέτως απόδοσης, και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Κοιτώντας τα αποτελέσματα όλων των αγωνιστικών τολμώ να πω πως είμαστε η "συνεπέστερη" και σταθερότερη ομάδα του πρωταθλήματος, από την άποψη ότι δεν έχουμε κάνει "χοντρή γκέλα" ως τώρα. Έχουμε φέρει τα πιο φυσιολογικά αποτελέσματα σε σύγκριση πάντα με τους αντιπάλους μας. Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στους οπαδούς μας για την άψογη συμπεριφορά τους και την υποστήριξη στην ομάδα μας.

Αυτή τη φορά όμως θα πω κάτι και για τον αντίπαλο: Δικαίωσε 100% τις έντονες διαμαρτυρίες του Εργοτέλη που διάβασα, δεν είναι δυνατόν να παίζεις από το 5' το σύστημα "πέστε κάτω"! Και στον προπονητή τους Κύριο Δημητρίου, που δήλωσε ότι ο Απόλλων δε χρειάζεται την βοήθεια της διαιτησίας για να κερδίσει, του απαντώ πως η ομάδα του δεν δημιούργησε ούτε μία υποψία ευκαιρίας στα 96 λεπτά αγώνα, και ότι κάνει επίσης λάθος διότι ο Απόλλων ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μια διαιτησία, αλλά μία που να μην ανέχεται αυτού το είδος το "αντι-ποδόσφαιρο". Την δήλωση του "είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο" δεν την είδε κανεις να μετουσιώνεται σε πραγματικότητα στο γήπεδο.

Προχωρούμε αγώνα αγώνα, όπως έχουμε κάνει ως σήμερα».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012 22:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep