Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Βοσνιάδης: «Δεν... πνιγήκαμε»

Δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του ο Απόλλων, παρά τη νίκη επί του Φωκικού, σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

 

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είπε: «Έγινε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Φωκικός θα έρθει και θα πιέσει. Το άσχημο ήταν ότι ήμασταν νευρικοί. Πέρα από την αποβολή ο διαιτητής δεν έπαιξε άλλο ρόλο. Μπορούσαμε και μεις να διαμαρτυρηθούμε για άλλα πράγματα. Αν και δεν ήμασταν στην καλύτερη μέρα, καταφέραμε να νικήσουμε. Το σημαντικό είναι στη Ριζούπολη να επιβάλουμε πάντα το ρυθμό μας.

Περιμένουμε να μας αντιμετωπίζουν πάντα με προσοχή γιατί είμαστε στις πρώτες θέσεις και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που στη μέτρια μέρα τους δεν αγχώθηκαν, δεν πνίγηκαν στο παιχνίδι. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, πετύχαμε το γκολ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι όλο και περισσότερο Να ευχηθώ στον Φωκικό και στον κ. Δημητρίου να πετύχουν τους στόχους τους».

 

-Μήπως θα πρέπει η ομάδα να παίζει στη Ριζούπολη με δύο σέντερ φορ;

Δεν υπάρχουν περιπτώσεις που μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή να παίζουμε με έναν επιθετικό ή με τρεις. Η επιλογή να βάλουμε και δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Στάθη (σ.σ. Καραμαλίκη) θα γίνει ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε παιχνιδιού.

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep