Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αξία στο «διπλό»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης ζήτησε νίκη απέναντι στην Καβάλα για να αποκτήσει σημασία το τρίποντο στη Μυτιλήνη.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν δεν θέλει να πετάξει στα «σκουπίδια» το αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επικρατήσει την Τετάρτη (21/11) της Καβάλας. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, καθώς και ο Τσεμπερίδης αποθεραπεύτηκε, ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναφερόμενος σχετικά με τη σημασία της αναμέτρηση ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης είπε «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς καθώς πρόκειται για δύο ομάδες, οι οποίες είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα. Δεύτερο συνεχόμενο διπλό... θέλει οπωσδήποτε νίκη εντός έδρας για να φανεί η διαφορά και κυρίως να την αισθανθούμε όλοι μέσω της βαθμολογίας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια συγκέντρωση και διάθεση όπως στο ματς με την Καλλονή. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση που δίνει η έδρα.

Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Θέλουμε να μας στηρίξει με τον τρόπο που το κάνει στα τελευταία ματς. Θεωρώ ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχος μας που είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα, αυτό δηλαδή που όλοι θέλουμε».


Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 16:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep