Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το σκάουτινγκ του Βοσνιάδη

Ο τεχνικός του Απόλλωνα είδε σε βίντεο παιχνίδια της Καλλονής.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης επιχειρεί να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους παίκτες του, με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής (18/11) με την Καλλονή στη Λέσβο. Γι' αυτό τις τελευταίες μέρες έχει στα χέρια του βίντεο με τους αγώνες των νησιωτών και προσπαθεί να δει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται. Ασφαλώς και θα μεταβιβάζει τα όσα είδε στους ποδοσφαιριστές του και θα τους εξηγήσει τι ακριβώς πρέπει να κάνουν. Σημαντικό είναι ότι πέρα από τον Αλέξη Τσεμπερίδη, ο οποίος το πιο πιθανό είναι να δώσει το παρών, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.


Ένα ματς για τον Πολύδωρο

 

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα συναντηθούν στις 10 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Ριζούπολης με αφορμή μια μεγάλη δόξα του Απόλλωνα. Το Πολύδωρο Γιαννίμπα, ο οποίος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του φιλικού αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού. Ο αγώνας διεξάγεται για την ενίσχυση του Πολύδωρου Γιαννίμπα και θα αρχίσει στις 15.00.

 

 

Η ΠΑΕ ενημέρωσε ακόμα ότι από την Τρίτη (13/11) ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ. Μετά την καταμέτρηση, για  την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013, διατέθηκαν συνολικά 269 κάρτες.

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep