Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Ευτυχής, αλλά…»

Χαρούμενος, αλλά και προβληματισμένος ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής μετά το τρίποντο στην Κατερίνη.

Ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μετά τη νίκη (1-0) στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό δήλωσε: ««Είμαι πολύ ευτυχής για την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας. Μάλιστα σπάσαμε και μία πολύ κακή παράδοση για μας στη Κατερίνη, αυτή είναι η πρώτη νίκη του Απόλλωνα επί του Πιερικού στη Κατερίνη σε αγώνα πρωταθλήματος! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους προπονητές μας για αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Πρέπει, όμως, να πω ότι με δυσαρέστησε και ανησύχησε η εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο. Δεν είναι δυνατόν με τον αγώνα να έχει έρθει 100% στα μέτρα σου να μη μπορείς να "κλειδώσεις" την νίκη και να δίνεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να διεκδικεί κάτι μέχρι το 94'. Νομίζω μέτρησα 8 τελικές και άλλες τόσες καλές φάσεις στο 2ο ημίχρονο, όμως όλες χωρίς αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε όμως και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε μία ομάδα που να έχει δεχθεί λιγότερα γκολ από εμάς ως τώρα στο πρωτάθλημα. Σημαντικό και αυτό. Η νίκη αυτή, πέραν της αναμφισβήτητης ψυχολογικής και βαθμολογικής σημασίας της δεν πρέπει να μας παρασύρει σε βιαστικά συμπεράσματα θριαμβολογίας.

Έχω πει και το ξαναλέω: Αυτό το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, θα υπάρξουν πάρα πολλά ανεβοκατεβάσματα για όλους. Προσωπική μου γνώμη, την βαθμολογία να αρχίσει να την κοιτάει κανείς μετά τον 1ο γύρο, αν όχι ακόμα αργότερα».

Last modified onΔευτέρα, 05 Νοέμβριος 2012 00:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep