Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Βοσνιάδης: «Λαμπρό μέλλον»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δήλωσε ότι έχει μια μαχητική ομάδα με λαμπρό μέλλον μπροστά της.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το 2-0 επί της Δόξας Δράμας: Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Η Δόξα Δράμας όπως και να παρουσιαστεί παραμένει Δόξα Δράμας. Προσπαθήσαμε να μη χάσουμε άλλο ημίχρονο, όπως κάναμε με τα Ψαχνά. Μπήκαμε δυνατά, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς. Από εκεί και μετά, από τη στιγμή που δεν είχαμε παρά μόνο μία νίκη, κοιτάξαμε να διαφυλάξουμε προβάδισμα. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τους δίνω συγχαρητήρια. Όπως συγχαρητήρια θέλω να δώσω και στον κόσμο που μας στήριξε και δεν μας άγχωσε. Η φετινή ομάδα του Απόλλωνα θεωρώ πως θα είναι μαχητικότατη, την οποία ο κόσμος θα αγαπήσει σύντομα. Πιστεύω θα έχω την ηρεμία που πρέπει για να είναι στο τέλος της σεζόν ο κόσμος ευχαριστημένος. Να στηρίξουν όλοι την ομάδα και θα έχουμε λαμπρό μέλλον.

 

- Θεωρείτε ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν μέχρι τώρα η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση του Απόλλωνα;

«Είμαστε μια ομάδα που επιθετικά μπορούμε να βγάλουμε αρκετά πράγματα. Μπορεί να ήταν και το καλύτερο ημίχρονο, αλλά και με τα Ψαχνά και σε άλλα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία. Το σημαντικό είναι ότι οι νίκες μας ηρεμούν και μας επιτρέπουν να βγάζουμε αυτά που δουλεύουμε και τα οποία ενδεχομένως με την πίεση για το αποτέλεσμα να μην μας το επέτρεπαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

 

Ο Μιχάλης Κύργιας είπε: «Θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπε ο προπονητής μου. Ήμασταν κυρίαρχοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε πολλές ευκαιρίες απανωτές. Από εκεί και μετά κάναμε σωστή διαχείρηση, δεν απειληθήκαμε, κάναμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε με την ίδια προσπάθεια, γιατί δεν έχουμε καταφέρει τίποτα».

 

Media

Last modified onΔευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep