Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Μαχητές»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής έδωσε συγχαρητήρια για την ισοπαλία στον Βόλο.

Μετά το 0-0 στο Πανθεσσαλικό ο Βελλής με δήλωσή του έκανε λόγο για ποδοσφαιριστές - μαχητές. Αναλυτικά ανέφερε:

«Σήμερα αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας την ομάδα με ένα από τα ποιοτικότερα, αν όχι το ποιοτικότερο ρόστερ της Football League. Αρκεί να αναφέρω ότι 4-5 παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα προέρχονται από την Superleague, και όλοι οι υπόλοιποι από ομάδες που πρωταγωνίστησαν στην Football League.

Αυτό φάνηκε στο γήπεδο, όπου η τεχνική υπεροχή της Νίκης Βόλου ήταν εμφανής σε πολλά σημεία του αγώνα και πρέπει να ομολογήσω ότι σε ορισμένα σημεία του αγώνα έπαιξε μπάλα ανωτέρου επιπέδου από αρκετές ομάδες της Superleague που έχει τύχει να δω.

Δεδομένων αυτών, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες μας από πλευράς τακτικής αλλά πιο σημαντικά θα ήθελα να εξάρω το πάθος και τη δύναμη που έδειξαν, κάτι που μας έλειπε πολύ ως τώρα. Αληθινοί μαχητές! Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν το έβαλαν κάτω ποτέ, ούτε μετά το 1-0 στο 75', πάλεψαν το ματς ως το τέλος, και μετά το 1-1 πίεσαν ακόμα και για 2ο γκολ!

Συμπερασματικά, είμαι σαφώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση μας.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την Διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και προσωπικά τον Κο Ανδρέα Πάτση για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν, υπόσχομαι να την ανταποδώσουμε στο Β' Γύρο, και της εύχομαι καλή επιτυχία στο Πρωτάθλημα».

Συλλυπητήρια επιστολή

«H ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου της Νίκης Βόλου, που έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων».

Last modified onΠέμπτη, 04 Οκτώβριος 2012 00:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep