Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα κόντρα με τον Ερασιτέχνη

Πρόβλημα στις σχέσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα προκάλεςσε η άρνηση της ΠΑΕ να δώσει το γήπεδο στον Παναθηναϊκό. Πρόβλημα στις σχέσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα προκάλεςσε η άρνηση της ΠΑΕ να δώσει το γήπεδο στον Παναθηναϊκό.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ξύπνησε η κόντρα του Ερασιτέχνη με τον Σταμάτη Βελλή, αυτή τη φορά για το γήπεδο και τον Παναθηναϊκό.

Η αρνητική απάντηση που έδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης στην παραχώρηση του γηπέδου στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο έφερε ανοικτή κόντρα με τον Ερασιτέχνη. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα ξεκαθάρισε με επιστολή της πως δεν έχει δικαίωμα η ΠΑΕ να απαντά αρνητικά για το γήπεδο που δεν της ανήκει.

Μάλιστα εκτός από την επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε και επιστολές προς όλες τις κατευθύνσεις πως η ΠΑΕ δεν είναι αρμόδια για να απαντήσει για το γήπεδο, αφού δεν της ανήκει και όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει θα πρέπει να απευθυνθεί στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

«Το Δ.Σ. του ‘‘Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ’’ είναι, δυστυχώς, υποχρεωμένο να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του προς την Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με αφορμή το γεγονός ότι η τελευταία, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, απέρριψε γραπτό αίτημα της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός να χρησιμοποιήσει εκτάκτως ως έδρα της το γήπεδο ‘‘Γεώργιος Καμάρας’’ στους επίσημους αγώνες της κατά του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ και του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ για το πρωτάθλημα της Super League, σε ημερομηνίες που η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ δεν είχε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η δικαιολογημένη πικρία του Συλλόγου οφείλεται πρωτίστως και κυρίως στο γεγονός ότι η αρνητική απάντηση δόθηκε μονομερώς και απευθείας με χαρακτηριστική σπουδή και χωρίς καμία συνεννόηση, έστω και προφορική, με τον πρόεδρο ή τη διοίκηση του Συλλόγου.

Η ενέργεια αυτή, συνέχεια ανάλογων συμπεριφορών της Π.Α.Ε. και σε άλλα θέματα, αν δεν μαρτυρεί περιφρόνηση και απαξία, είναι, πάντως αντιδεοντολογική.

Λυπούμεθα ειλικρινά που, ενώ ο ‘‘Ερασιτέχνης’’ κάνει, αποδεδειγμένα, ότι μπορεί για να συμπαρασταθεί σε κάθε προσπάθεια της Π.Α.Ε. και του κ. Στ. Βελλή προσωπικά, ο ίδιος και κάποιοι συνεργάτες του αγνοούν επιδεικτικά ακόμα και τον θεσμικό λόγο και τα νόμιμα δικαιώματα, τουλάχιστον επί του γηπέδου και των εγκαταστάσεων του, της ‘‘μάνας’’ όλων των Απολλωνιστών.

Λυπούμεθα επίσης που συμπεριφορές της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ, όπως η συγκεκριμένη, μας εκθέτουν απέναντι σε συλλόγους με τους οποίους ο ΑΠΟΛΛΩΝ διατηρεί από μακρού χρόνου παραδοσιακές σχέσεις αθλητικής φιλίας και συνεργασίας, όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει εμπράκτως, και κατά το πρόσφατο παρελθόν, εξυπηρετήσει και διευκολύνει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Επειδή, τέλος, παρά την πικρία μας από την προσβλητική αυτή αντιμετώπιση του Συλλόγου εκ μέρους της Π.Α.Ε. και του ίδιου του μεγαλομετόχου της, ο «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» θα συνεχίσει να πορεύεται με γνώμονα όχι μόνο το δικό του συμφέρον αλλά και της Π.Α.Ε., περιοριζόμαστε, στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Δ.Σ. που πάρθηκε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, προς το παρόν, μόνο στη δημόσια έκφραση της δυσαρέσκειας και της πικρίας μας. Με αθλητικούς χαιρετισμούς, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΕΔΕΣ».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2012 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep