Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λευκή ισοπαλία στο Μενίδι

Ο Απόλλων έμεινε στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό στο φιλικό τους παιχνίδι.

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας Αλέκος Βοσνιάδης χρησιμοποίησε αρκετούς διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με το ματς της Τετάρτης με τον Φωστήρα. Το πρώτο μέρος δεν είχε αξιόλογες φάσεις μια και δεν βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος είχε τα... χάλια του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, ωστόσο δεν του ήταν εύκολο να ολοκληρώσει τις προσπάθειες που επιχειρούσε να δημιουργήσει. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου 4λέπτου ήρθε στο 36', όταν ο Καραχάλιος σούραρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει πολύ λίγο έξω από το δοκάρι του Παγούδη. Στο 39', και πάλι με πρωταγωνιστική τον Καραχάλιο, ο Παγούδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ του χτύπημα φάουλ του παίκτη του Απόλλωνα.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ανοικτό σε σχέση με το πρώτο, με τον Αχαρναϊκό να είναι πιο απειλητικός σε σχέση με τον Απόλλωνα. Στο τέλος του αγώνα σημειώθηκαν οι δύο καλύτερες φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Στο 90' ο Μακρυγιάννης σούταρε για τους γηπεδούχους, με τον Αθανασίου να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ. Και ένα λεπτό αργότερα ο Μανιάς, αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματούλακα, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αχαρναϊκού.

 

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Καλαμιώτης, Μανάλης, Μαγγίνας, Δημόπουλος, Χριστόπουλος, Αθανασόπουλος, Νταβαρίνος, Παπαδάκης, Νιάρος, Νεόφυτος. Έπαιξαν και οι: Χαφούς, Βαλιανίτης, Μακρυγιάννης, Αναστασίου, Τσουκαλάς, Νότης, Κουδούνας, Τσιγαράς, Σακελλαρίου, Αναγνώστου και Σάλαρι.

 

Απόλλων Σμύρνης: Κοτταράς, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Παπαδιώτης, Κωνσταντίνου, Ντουτσαρίδης, Τομαράς, Τσιλιγκίρης, Καραχάλιος, Μανιάς. Έπαιξαν και οι: Αντωνόπουλος, Αθανασίου, Βαλαώρας και Κορώνης.

 

Πηγή: apollon1891.gr

Last modified onΠέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2012 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep