Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με οδηγό τον Κατσίκη

Ο Γιάννης Κατσίκης ήταν ο πρωταγωνιστής στην φιλική νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της Γλυφάδας με 3-0. 1 Ο Γιάννης Κατσίκης ήταν ο πρωταγωνιστής στην φιλική νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της Γλυφάδας με 3-0.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-0 της Γλυφάδας με τον Γιάννη Κατσίκη να κερδίζει ένα πέναλτι, να σημειώνει δύο γκολ και να έχει και μια ασιστ στο τρίτο γκολ.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε με 3-0 στην πρώτη της εμφάνιση στην Ριζούπολη με αντίπαλο την Γλυφάδα. Ο Γιάννης Κατσίκης κράτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση, αφού κέρδισε ένα πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ, σημείωσε ένα ωραίο γκολ με μακρινό σουτ και είχε και άλλη μια τελική πάσα στο τρίτο γκολ της ομάδας του.

Η Γλυφάδα δεν κατάφερε να κάνει πολλές φάσεις στην εστία του Απόλλωνα και περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο.

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε το ματς με τους Μένιο, Δημογιάννη, Κρουσταλέλη, Ιασωνίδη, Δεληζήση, Τσεμπερίδη, Ντουτσαρίδη, Κατσίκη, Διαμάντη, Διαμαντίδη και Μανιά.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

5’ εκτέλεση φάουλ από τον Τσιρογιάννη, η μπάλα χτυπά στο έδαφος και ξεγελά τον Μένιο, χτυπά στο δοκάρι και την μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια

9’ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Παπαρούνας κόβει με το χέρι την προσπάθεια του Κατσίκη και το πέναλτι που δίνει ο διαιτητής το εκτελεί ο Κατσίκης για να ανοίξει το σκορ

21’ σουτ του Καζαντζή μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κοντράρει στον Ιασωνίδη και απομακρύνεται

35’ ΓΚΟΛ 2-0 Σουτ του Κατσίκη έξω από την περιοχή καταλήγει στα δίχτυα της Γλυφάδας

56’ ΓΚΟΛ 3-0 Ο Κατσίκης άνοιξε στον Διαμαντίδη, ο οποίος με σουτ από τα όρια της περιοχής θα στείλει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα της Γλυφάδας

82’ Σουτ του Τομαρά θα διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Γλυφάδας Μένκα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μένιος (32’ Κοτταράς – 64’ Αθανασίου), Δημογιάννης (46’ Χατζηζήσης), Κρουσταλέλης (46’ Χιντζίδης), Ιασωνίδης (80’ Παπαδιώτης), Δεληζήσης (76’ Κύργιας), Τσεμπερίδης (76’ Κωνσταντίνου), Ντουτσαρίδης (36’ Αντωνόπουλος – 62’ Καμαρά), Κατσίκης (66’ Τομαράς – 85’ Κορώνης), Διαμάντης (46’ Τσιλιγκίρης – 85’ Βαλαώρας), Διαμαντίδης (73’ Καραχάλιος), Μανιάς (46’ Καραμαλίκης).

ΓΛΥΦΑΔΑ: Χώνος (68’ Μένκα), Τσιρογιάννης, Λίμνιος (46’ Καρλιάμπας), Ζαχαράτος (46’ Αρέστης – 80’ Σαμιώτης), Καζαντζής (46’ Λύγκος), Καϊμακαμούδης, Κολοτούρος (65’ Γριτζάπης), Σκάρος (65’ Τουρκοχωρίτης), Κόκκαλης (62’ Τασσόπουλος), Παπαρούνας (46’ Καλογιάννης), Στεργίδης (46’ Μουστογιάννης).

Last modified onΚυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2012 22:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep