«Τρία στα τρία» με τεσσάρα

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 4-1 τη Δόξα Δράμας και πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη.

Μετά την επικράτηση σε βάρος της Κέρκυρας και του Καραϊσκάκη, ο Απόλλων Λάρισας κατέκτησε και τρίτη σερί νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Δόξα Δράμας με 4-1. Ο τεχνικός των Μαυραετών, Κώστας Βασιλακάκης, ξεκίνησε με το... αριστερό την έβδομη θητεία του στον πάγκο της ομάδας. Ενδεχομένως να μην άξιζε να δεχτεί τόσα γκολ η ομάδα της Δράμας, αλλά η ουσία είναι πως στην άμυνα έγιναν λάθη τα οποία δεν συγχώρεσε η θεσσαλική ομάδα.

Οι παίκτες του Άριαν Μπελά ολοκλήρωσαν το πρώτο 45λεπτο με το σκορ στο 1-0, χάρη στο γκολ του Γκουστάβο στο 30'. Στο 48' ο Ναζίμ εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Μένκα - Πλέγα και από κοντά έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς με το τέρμα του Ρόβα στο 62', αλλά στις καθυστερήσεις η εστία του Μένκα παραβιάστηκε ακόμη δύο φορές.

Αρχικά με τον Μπαστακό στο 90' και ακολούθως με τον Σκούπρα στο 93'.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 30' Γκουστάβο, 48' Ναζίμ, 90' Μπαστακός, 90'+3' Σκούπρα - 62' Ρόβας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας (81' Καρατάσιος), Καρρίκι, Κουρτεσιώτης, Γκουστάβο (90'+1' Μπρέμπος), Μπαστακός, Σιφναίος (71' Τασιούλης), Ναζίμ, Σουλιώτης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Σιώπης, Πινδώνης, Πλέγας, Κρητικός, Ρόβας, Αποστολίδης (89' Αναστασίου), Κόντος (75' Μαρκοπουλιώτης).

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2020 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep