Νίκη με Χατζή

Φιλική νίκη (2-1) του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Τον Ολυμπιακό Βόλου αντιμετώπισε την Τρίτη (20/08) το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας και επικράτησε με 2-1. Και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων σημείωσε ο Κώστας Χατζής (37', 39' πέν.), ενώ για τους «ερυθρόλευκους» μείωσε ο Μαρούδας στο 90'. Χρόνο συμμετοχής για την ομάδα του Βόλου πήρε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς, Αντώνης Τσιάρας.

Στο 37' ο Ναζίμ έκλεψε τη μπάλα και ο Χατζής με σουτ άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκουστάβο κέρδισε πέναλτι από τον Βοσνακίδη και ο έμπειρος μέσος έκανε το 2-0. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κούλπας, Σιφναίος, Τασιούλης (25’ Νούσιος), Λίταινας, Καρατάσιος, Ναζίμ, Γκουστάβο. Έπαιξαν και οι: Νύκταρης, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κακάμης, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Σουλιώτης, Κωστούλας, Καρδάμης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης (60’ Γιδόπουλος), Γραικός (62’ Πριόνας), Μπουτζίκος (75’ Μπαρούτας), Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου (78’ Καναβός), Ρόκας (60’ Φαζός), Κόλα (63’ Τσιάρας), Σκοπελίτης (83’ Πάσχος), Τσίτας (60’ Μαρούδας), Στεφάνοβιτς (63’ Πόζογλου), Τζέφερσον (71’ Κλεμέντε).

Last modified onΤρίτη, 20 Αύγουστος 2019 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep