Με Καραμπίνα ο Απόλλων Λάρισας

Ο Αντώνης Καραμπίνας ανακοινώθηκε από την Football League για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Αντώνης Καραμπίνας ανακοινώθηκε από την Football League για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Απόλλων Λάρισας εξέδωσε δελτίο στον Αντώνη Καραμπίνα, όπως δημοσιοποίησε η διοργανώτρια του Πρωταθλήματος της Football League.

Στον Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Καραμπίνας, ο οποίος πλέον έχει δελτίο με την ομάδα της Θεσσαλίας όπως έγινε γνωστό από τη Footall League. Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής έχει προηγούμενη θητεία στην Γ' Εθνική με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και την Αναγέννηση Καρδίτσας μέχρι την αποχώρησης της από το φετινό πρωτάθλημα ως τελευταίας και με μόλις μια ισοπαλία. Είχε αγωνιστεί σε 11 αγώνες με την ομάδα της Καρδίτσας.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ

«Τον Αντώνη Καραμπίνα απέκτησε ο Απόλλων Λάρισας, πραγματοποιώντας ακόμη μια μεταγραφή στη χειμερινή σεζόν. Ο 21χρονος άσος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στον Αχιλλέα Φαρσάλων, την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το συμβόλαιο του κατατέθηκε χθες στα γραφεία της διοργανώτριας».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep