Σπάει το... ρεκόρ

Αλλάζει ενδεκάδα μετά από οκτώ αγωνιστικές με τους ίδιους βασικούς ο Μαρσέλο Τροΐζι. Αλλάζει ενδεκάδα μετά από οκτώ αγωνιστικές με τους ίδιους βασικούς ο Μαρσέλο Τροΐζι.

Ο Απόλλων Λάρισας πλέον είναι αναγκασμένος μετά από οκτώ αγώνες με την ίδια ενδεκάδα να αλλάξει βασικό σχήμα λόγω της τιμωρίας Λουκάο. 

Κάτι μοναδικό έχει κάνει ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι, αφού για τα οκτώ διαφορετικά ματς έχει ξεκινήσει με την ίδια ενδεκάδα και φυσικά έχει δικαιωθεί, αφού βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Football League.

Πλέον ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλίας είναι αναγκασμένος να αλλάξει συνταγή, αφού ο Λούκας Λουκάο είναι τιμωρημένος και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της Κυριακής (16/12) με τον Απόλλωνα Πόντου στην Θεσσαλονίκη. Αυτό βέβαια αποτελεί μια ιδιαίτερη απόφαση και αναμένεται να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή μόνο για αυτή την αγωνιστική, αφού ο 23χρονος επιθετικός έχει σημειώσει ήδη τρία γκολ και έχει πολύ ποιοτική συμμετοχή σε αυτή την πορεία του Απόλλωνα Λάρισας.    

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep