Φέρνει Βραζιλιάνους ο Τροΐζι!

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας θα φέρει κι άλλους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές.

[googlead][/googlead]

Ύστερα από επτά αγωνιστικές στη Football League, ο Απόλλων Λάρισας είναι πρώτος στη βαθμολογία! Η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 1-0 στην Άρτα του Καραϊσκάκη και έχει πια έξι νίκες και μία ισοπαλία, με 19 βαθμούς! Η δουλειά που γίνεται είναι ασφαλώς ομαδική, αλλά άπαντες αναγνωρίζουν πως οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Απόλλων είναι εκείνοι που έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανέλπιστη πρωτιά των κυανόλευκων.

Ο Βραζιλιάνος κόουτς του Απόλλωνα, Μαρσέλο Τροΐζι, μάλιστα, ετοιμάζεται να φέρει νέους συμπατριώτες του στη Λάρισα, ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου: Έναν αμυντικό χαφ και έναν στράικερ. Μένει να φανεί αν και αυτοί μπορέσουν κατευθείαν να εγκλιματιστούν και να προσφέρουν στη θεσσαλική ομάδα, που αναμφίβολα έχει εντυπωσιάσει έως σήμερα.

Σημειώνεται ότι ο Απόλλων έχει κενές θέσεις μόνο για κοινοτικούς. Οι Λουκάο, Μαρκολίνο και Λούκας Ράμος πιάνουν θέσεις ξένων, ενώ κοινοτικός είναι μόνο ο Πολέτο. Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν τη Δευτέρα (3/12) με τον Καραϊσκάκη έκαναν αποθεραπεία. Την Τρίτη (4/12) υπάρχει ρεπό. Το επόμενο παιχνίδι είναι εντός έδρας με τη Δόξα Δράμας.

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep