«Δεν ξέρω πού θα φτάσουμε»

Ο Μαρσέλο Τροϊζι μίλησε για τα δύσκολα που υπάρχουν μπροστά για τον Απόλλωνα Λάρισας και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να το διαχειριστούν στη συνέχεια. Ο Μαρσέλο Τροϊζι μίλησε για τα δύσκολα που υπάρχουν μπροστά για τον Απόλλωνα Λάρισας και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να το διαχειριστούν στη συνέχεια.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι μίλησε για τους άγνωστους στόχους που ανοίγονται μπροστά στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και την ανάγκη να μην ξεχνούν οι ίδιοι πως το βασικό ζητούμενο είναι η... σωτηρία τους. 

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν μέσα στο γήπεδο. Μετά από τον αγώνα με τον Ηρακλή το να τους βλέπω να τρέχουν τόσο πολύ είναι κάτι θετικό. Εμείς πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και να μην πάρουμε αέρα. Το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο και χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ.

Καλύτερο είναι να μην μιλάμε τώρα που είμαστε πρώτοι, αλλά να συνεχίσουμε όπως την πρώτη μέρα. Δηλαδή να μείνουμε στον στόχο της ομάδας που είναι να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία. Μέρα με τη μέρα θα δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε».  

Πού μπορεί να φτάσει ο Απόλλων Λάρισας;

«Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει. Για μένα κάθε ματς είναι τελικός. Σε κάθε αγώνα θέλω να πάρω βαθμούς. Το πού μπορούμε να φτάσουμε θα φανεί στην πορεία».  

Για την δημοσιότητα που έχει πάρει μετά τη νίκη με τον Ηρακλή:

«Δεν με ανησυχεί. Εγώ αυτό είπα και στα παιδιά, να μην πάρουν τα κεφάλια τους αέρα. Τους έχω πει μέσα στα αποδυτήρια πως τα ίδια χέρια που θα σε αγκαλιάσουν, τα ίδια είναι κι αυτά που θα σου ρίξουν σφαλιάρα. Όλοι μιλάνε για εμάς τώρα, αλλά αύριο μπορεί να μην έρθουν καλά αποτελέσματα. Έχουμε μία βδομάδα τώρα και θα δούμε πως θα ξεκουράσουμε τους παίκτες και πως θα διαχειριστούμε τους παίκτες με τις κάρτες».  

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Λάρισας μίλησε ο Δημήτρης Λίταινας:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι την καλή δουλειά που γίνεται. Ξέραμε σήμερα πως έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δείξαμε από την αρχή πως το αποτέλεσμα μόνο τυχαίο δεν είναι. Διαχειριστήκαμε σωστά το ματς και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σε ένα κομβικό σημείο. Με το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο «κλειδώσαμε» και το ματς.  Να ευχηθώ στον Αήττητο καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep